Momentul în care Flavia Mihășan a fost uimită de copiii săi. Totul s-a întâmplat la repetițiile pentru musical-ul ”Chicago”: „Am fost foarte șocată” VIDEO EXCLUSIV

”Copiii mei vin la repetiții”

De când a devenit mamă, Flavia Mihășan a încercat să-și organizeze timpul astfel încât să nu renunțe la cariera ei, de coregraf, dar nici ca Tudor și Carol să simtă vreun pic lipsa ei. Deși are ajutor, iar după despărțirea de tatăl băieților săi a împărțit sarcinile cu acesta, de cele mai multe ori cei mici ajung în sălile de repetiție pentru spectacolele în care joacă și dansează aceasta. Flavia Mihășan a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că se bucură extrem de tare că regizorii acceptă acest lucru, mai ales pentru că observă cât de mult contează acest mediu în dezvoltarea micuților.

”Atunci când o să crească o să le arăt ce făceau când aveau 3 și respectiv 5 ani”

De câteva luni, Flavia Mihășean își ocupă cea mai mare parte din timp cu repetițiile pentru musical-ul ”Chicago”, a cărui coregrafie este semnată de ea și de Cristina Danu. Dat fiind faptul că face parte și din trupa de dansatori a musical-ului și că mai sunt doar câteva zile până la premiera spectacolului, care va avea loc pe 6 aprilie, zilnic se află în sala de repetiții de la Circul Metropolitan București.

”Pregătim intens și suntem pe ultima sută de metri, se intensifică toată energia, simt pulsul tuturor. Îmi face plăcere, mie chiar îmi place așa cu alergătură, cu haos. E mișto. Într-adevăr acest musical implică foarte multă presiune, dar am răspuns afirmativ atunci când regizorul m-a contactat. Se întâmpla în ianuarie. Noi mai lucrasem împreună vara trecută, la un alt spectacol de teatru, mai făcusem câteva momente coregrafice, dar foarte puține pentru că atât cerea scrisul. M-a sunat și mi-a zis că o să facă ”Chicago” și m-a rugat să nu spun nimănui, că e un mic secret, dar voia să mă întrebe dacă am planuri pentru următoarele trei luni pentru că va fi intens. I-am zis direct că mă bag, că nu am planuri”, ne-a povestit Flavia Mihășan.

Cu toate că nu este la prima experiență de genul, recent a jucat din nou musical-ul ”Mamma Mia!” cu care apare în fața publicului de câtiva ani, pentru coregrafă ”Chicago” o trece la un alt nivel.

„A venit fix cumva pe sufletul meu pentru că are muzică live, coregrafie care este semnată de mine și de colega mea Cristina Danu. Mai mult decât atât și joc în el. Adică este perfect”.

Citește și: Flavia Mihășan a dat lovitura în România! Vedeta a concurat cu peste 400 de artiști: “Bucurie pură”

Spectacolul ”Chicago” a mai fost pus în scenă acum 17 ani, de Anca Țurcașiu, Aurelian Temișan, Monica Davidescu și alți actori celebrii din România, iar de atunci doar ocazional, acum revenind însă cu o altă abordare în fața publicului.

”Știu când s-a mai făcut, dar atunci nu eram în țară. S-a făcut la ”Ion Dacian” cu colegii mei, că atât de tineri suntem, dar nu am fost în țară atunci deși sunt aproape sigură că dacă aș fi fost în țară aș fi jucat în el. Deci nu l-am văzut, dar am auzit lucruri frumoase despre el. În schimb, ceea ce facem noi acum diferit este că este efectiv cu actori, nu vorbim neapărat de persoane foarte cunoscute, adică vedete, ci persoane foarte cunoscute în domeniul artistic, niște actori extraordinari. Eu rămân șocată de fiecare dată și la fiecare repetiție și încerc să nu râd pentru că este satiră, este și cu foarte mult umor. Sper în timpul spectacolului să mă abțin pentru că la repetiții nu pot. Dar acolo o să fie multă presiune și sper să îmi fac treaba de ”actriță” și să nu râd”, a mai completat Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan nu își va aduce copiii la spectacol

Cu toate că este pentru prima dată când se ocupă integral de coregrafia show-ului, un lucru enorm pentru orice dansator, Flavia Mihășan nu se poate lăuda în fața copiilor săi cu întregul spectacol.

”N-ai voie să faci nimic din ce s-a făcut. Totul este original. Script-ul rămâne, acțiunea spectacolului. Dar coregrafic nu ai voie să copiezi absolut nimic. Bineînțeles că te poți uita, te poți inspira, dar nu ai voie să plagiezi. Adică tot ce o să vedeți aici este creația noastră, viziunea noastră asupra a ceva original. Adică textul este tradus din engleză în română și după părerea mea este tradus foarte bine. Va fi orchestră cu muzică live, avem dansatori, actori și multă bucurie. Este un spectacol 18+, un spectacol despre adulter, despre crimă, despre răzbunare, despre toate lucrurile astea ”dragi” sufletelor noastre de adulți, învălui totul așa într-o aură de mister și satiră. Copiii nu au voie la acest spectacol, deci nici ai mei. Însă copiii mei vin la repetiții căci îi iau de la grădiniță și noi rămânem să repetăm chiar în scena în care urmează să dansezi și atunci, pentru că așa se întâmplă, mama artistă, vin și copiii după mamă”, ne-a explicat vedeta Antena 1.

Citește și: Cum arăta Flavia Mihășan înainte să ajungă celebră. Ipostaze nemaivăzute cu ea șatenă și dansând în curtea școlii

Totuși, a găsit soluția, sau mai bine zis a îmbinat utilul cu plăcutul, și reușește să-i întroducă pe Tudor și Carol în lumea musicală din spectacol cu ajutorul repetițiilor la care participă aproape zilnic.

”Se joacă pe aici cu mașinuțe pentru că am la mine tot ce au nevoie în ghiozdanul lor, dar bineînțeles că ei sunt fascinați de ceea ce se întâmplă aici și rețin fără să îmi dau seama. Chiar zilele trecute  am repetat o scenă, a procesului, unde se cântă, iar ei se jucau cu mașinuțele acasă și au început să cânte. Am fost foarte șocată pentru că eu nu m-am gândit niciodată că ei or să prindă. Mi se pare ceva superb cum ei adoptă și rețin tot. I-am filmat și am dovada, atunci când o să crească o să le arăt ce făceau când aveau 3 și respectiv 5 ani”, a povestit amuzată tânără.

Mai mult decât atât și-a dat seama cât de mult s-au dezvoltat din punct de vedere artistic în această perioadă, mai ales că mediul în care petrec câteva ore este unul râvnit de mulți copii și nu numai.

”Le place foarte tare, se împrietenesc foarte ușor cu toți colegii, îi știu pe nume. Acum câteva seri am avut repetiții cu orchestra, cu muzică live și a fost ceva extraordinar, adică băteau în tobe, în saxofon, pian. Mi se pare că și pentru ei este și foarte divers așa ce se întâmplă, că este ceva ce nu vezi în parc unde merg de 4 ani, de două ori pe zi”.

Citește și: Șocul trăit de Flavia Mihășan, când a născut cel de-al doilea copil: „Am rămas mască”. Ce obișnuiesc să-i spună oamenii atunci când îi văd băieții VIDEO EXCLUSIV

Acest proiect o entuziasmează, dar în același timp îi ocupă și tot timpul asfel încât se vede nevoită să amâne, din nou, deschiderea unei școli de dans pentru amatori.

”Adică cam când să mai deschid și școala de dans? Sunt prinsă cu acest spectacol și profit de această ocazie să vă invit să ne vedeți. O să vă placă foarte tare. O să râdeți, o să și emoționați și o să vă dea așa niște senzații. Nu pot să vă zic mai multe. Pe 6 și pe 7 aprilie, la Circul Metropolitan din București, vă așteptăm cu mare drag”, a mai completat Flavia Mihășan pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *