Momentul pe care îl aștepta întreaga lume. Cine și-a făcut apariția la Castelul Windsor după moartea reginei Elisabeta

Scris de: Dana Cazacu

11 Sep. 2022

Cel mai longeviv monarh britanic, Regina Elisabeta a II-a, a murit joi după-amiază, la vârsta de 96 de ani. Nefericitul eveniment i-a adus din nou împreună pe cei doi nepoți ai suveranei. În imaginile de la Castelul Windsor apar William, Harry dar și soțiile lor. Se pare că fii regelui Charles au îngropat securea războiului, cel puțin până la înmormântarea bunicii lor.

William și Harry, din nou împreună. Momentul așteptat de întreaga lume

După moartea regretatei regine, William, Harry și soțiile lor au apărut împreună în fața Castelului Windsor. Pe 10 septembrie, cei patru au participat la urcarea pe tron a regelui Charles al III-a. Astfel, acesta este primul eveniment în mai bine de doi ani la care cuplurile regale au putut fi văzute împreună.

În ultimii doi ani de zile, Castelul Windsor a servit ca locuință a regretatului monarh britanic. Tot împreună, cei patru au mers să privească florile așezate pe jos de mulțimea îndoliată, iar apoi s-au despărțit pentru a-i saluta pe oamenii adunați în fața porților castelului. William a primit chiar și o jucărie Paddington Bear, o notă la o schiță în care apare Regina Elisabeta a II-a și celebrul personajul în timpul Jubileului său de Platină.

Imaginile cu Wiliam, Harry, Kate și Meghan împreună au făcut înconjurul lumii

Nu mulți se așteptau să apară această imagine, însă prezența fiilor regelui Charles al III-a la Castelul Windsor a făcut repede înconjurul lumii. În clipul respectiv, Meghan a fost surprinsă agitată și emoționată, tocmai de aceea Harry a îmbrățișat-o la un moment dat.

Apoi, pentru a o ajuta să se liniștească, el și-a luat soția de mână. În cadrul aceluiași clip, camerele de luat vederi s-au mutat pe Kate Midleton, noua prințesă de Wales. Ea a fost filmată în timp ce vorbea cu cel ce se ocupă de Castelul Windsor și părea să ceară indicații. Ulterior, nepoții reginei și soțiile lor s-au îndreptat către porțile castelului.

William și Harry, împreună după moartea Reginei Elisabeta
Momentul pe care îl aștepta întreaga lume. William și Harry au apărut împreună după moartea reginei

Tensiuni tot mai mari între William și Harry

În ultima vreme, tensiunile dintre cei doi frați au crescut. Chiar și între soțiile acestora au fost unele tensiuni în ultimii ani. Se pare că, multe dintre acestea au crescut și mai mult după ce, în 2020, Harry și Meghan s-au retras din rolurile lor de membri ai Casei Regale britanice.

În ciuda acestor lucruri, Prințul Harry a rămas apropiat de unii dintre membrii familiei. În luna aprilie a anului curent, el și ducesa de Sussex au vizita-o pe Regina Elisabeta a II-a. La vremea respectivă, Harry susținea că suverana era „în mare formă” și că mai avea încă simțul umorului ce o caracteriza.

8.4 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.