Momentul sfâșietor trăit de Monica Odagiu, la secția de Poliție, după accidentul mortal. „Vă rog să mă iertați”

Actrița s-a întâlnit la Poliție cu familia victimei

Scris de: Daoud Andra

10 Apr. 2023

Momentul sfâșietor trăit de Monica Odagiu, la secția de Poliție, după accidentul mortal. „Vă rog să mă iertați”

Monica Odagiu a fost implicată duminică după-amiază într-un accident de circulație cu final tragic. Actrița a lovit cu mașina un bărbat care traversa neregulamentar, iar acesta a decedat. La scurt timp de la tragedie, Monica Odagiu s-a întâlnit cu rudele victimei, iar momentul a fost unul sfâșietor, de ambele părți.

Monica Odagiu s-a întâlnit la Poliție cu rudele bărbatului pe care l-a accidentat mortal

Monica Odagiu a provocat duminică un accident de circulație cu final tragic. Actrița a accidentat un pieton, în zona Bisericii Luterană de pe strada Știrbei Vodă din Capitală. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit. Monica a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest și cu cel drugtest, însă ambele teste au avut rezultat negativ. La scurt timp după producerea accidentului, actrița a declarat că pietonul s-ar fi aruncat în fața mașinii și că nu ar mai fi avut timp să evite tragedia.

Citește și: Ce să faci în cazul unui accident rutier în care șoferul vinovat are asigurare RCA la Euroins. Pașii importanți

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu, potrivit Antena 3 CNN.

După accident, actrița a fost condusă la secția de Poliție pentru a da declarații. Acolo s-ar fi întâlnit și cu rudele victimei, chemate să confirme identitatea, conform procedurii. Mama, tatăl, unchiul și bunica tânărului decedat au dat nas în nas cu Monica Odagiu. Vizibil afectată, actrița le-ar fi spus: „Vă rog să mă iertați, nu am vrut”, potrivit Cancan.ro.

Prima reacție a actriței după accidentul de duminică

La câteva ore de la producerea accidentului, Monica Odagiu a transmis un mesaj, prin intermediul rețelelor sociale. Ea a spus că este profund afectată de cele întâmplate și că organele abilitate vor ancheta accidentul. Actrița susține că nu a putut face nimic pentru a evita impactul și că imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins accidentul îi susțin teoria.

Citește și: Cum arată Mario Iorgulescu, la 4 ani de la accidentul terifiant. Imaginea postată i-a luat pe toți prin surprindere, de nerecunoscut

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă. Ancheta va stabili circumstanțele producerii accidentului, iar Monica Odagiu le-a transmis celor care o urmăresc în mediul online să lase legea să își spună cuvântul.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Citește și: Tragicul accident care l-a lăsat orb pe Andrea Bocelli. Totul s-a întâmplat pe terenul de fotbal, pe când avea doar 12 ani

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate, eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul.”, a scris actrița, pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6.1 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *