Monica Anghel are planuri mărețe, la 51 de ani. „Vreau să îmi iau permis de camion” EXCLUSIV

De ce vrea permisul de camion: ”Ca să pot să transport și mai mulți cai”
Monica Anghel are planuri mărețe, la 51 de ani. „Vreau să îmi iau permis de camion” EXCLUSIV

Pe 1 iunie, chiar de „Ziua Copilului”, Monica Anghel împlinește 51 de ani, vârstă pe care nu doar că nu și-o arată, dar nici nu o simte. Este fericită alături de familia ei, are libertatea de a alege proiectele profesionale în care se regăsește și mai ales știe să se bucure de lucrurile simple. Actrița din serialul „Strada Speranței”, difuzat pe Kanal D, a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că zilnic își dorește să învețe lucruri noi și că pragul vârstei de 50 de ani nu îi pune bariere, atunci când vrea să-și îndeplinească anumite vise, cum ar fi acela de a da examen auto pentru a putea conduce și camioane.

”Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată”

EGO.ro: Ultima dată când ne-am întâlnit îmi povesteai că înveți să faci acrobații pe cai la Circul Metropolitan București. Cât de mult ai evoluat,în ultimii ani, mai ales că a fost și pandemia?

Monica Anghel: În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai. Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată.

Fiul ei i-a moștenit pasiunea pentru cai

Aviv a moștenit pasiunea aceasta de la tine? Câți cai te-a pus să-i cumperi când v-ați mutat la conacul „Sfânta Elena”?

Da, de la mine a moștenit pasiunea asta. Nu am cumpărat cai încă. Un cal se întreține extraordinar de greu și este foarte costisitor.

Știu că ești o mare iubitoare de animale și ai salvat mulți câini și pisici de pe stradă. Spune-mi, sincer, casa de la Bratia s-a transformat într-un mic zoo? Soțul tău te mai suportă sau vine și el acasă cu câte un câine, o pisică?

Deși mi-ar fi plăcut, nu ăsta a fost scopul. Există această pensiune unde oamenii vin și se bucură. Sunt în acea zonă cu cai liberi și asta mă bucură la nebunie.

Monica Anghel
Monica Anghel

Mai este puțin până la ziua ta de naștere. Te mai folosești de faptul că ești născută pe 1 iunie pentru a da în mintea copiilor?

Tot timpul! De-abia aștept să împlinesc 100 de ani și să îmi spună lumea că am făcut nu știu ce prostie și eu să le răspund că am tot dreptul, că sunt născută pe 1 iunie și că pot să dau în mintea copiilor.

Ce îți dorești, material vorbind, de ziua ta sau consideri că nu ai nevoie de niciun motiv pentru a-ți cumpăra lucrurile de care ai nevoie sau de a te răsfăța?

Lucrurile de care am nevoie mi le cumpăr săptămânal, cumpăr mâncare pentru că trebuie să trăim. Nu trăim ca să mâncăm, mâncăm ca să trăim. Lucruri materiale, nu, nu sunt genul. Viața este atât de simplă și  atât de frumoasă încât nu vreau să mi-o complic cu prostii de genul acesta. Nu pun preț pe lucrurile materiale. Poate mi-aș dori, acum, de ziua mea, să plecăm într-o mică vacanță.

Monica Anghel, în serialul „Strada Speranței”
Monica Anghel, în serialul „Strada Speranței”

„Mă văd, pe la 100 și ceva de ani, tunsă scurt, la fel de blondă”

Cum sunt aniversările la voi în casă, mai ales că trebuie să celebrați și „Ziua copilului”?

Atunci când mă hotărâsc să îmi serbez ziua se adună cel puțin 100 de persoane, și când eu vreau să îmi serbez ziua suntem doar noi și atât. În funcție de starea pe care o am.

Care sunt plăcerile tale nevinovate și la care nu renunți indiferent dacă sunt „indecente, imorale sau îngrașă”?

Mă văd, pe la 100 și ceva de ani, tunsă scurt, la fel de blondă, undeva pe o plajă, îmbrăcată colorat, savurând o cafea (râde).

9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.