Monica Anghel, de nerecunoscut. A ajuns să fie mai slabă decât Paula Seling. Toți au rămas uluiți când au văzut-o

Monica Anghel, de nerecunoscut. Artista este mai slabă ca niciodată și într-o formă de zile mari. Ultima sa apariție i-a lăsat cu gura căscată pe fani, care o puteau confunda ușor cu o puștoaică de 20 de ani. Poate părea o comparație inadecvată, însă în realitate, Monica Anghel este atât de suplă încât ar face invidioase multe vedete de la noi cu mult mai tinere.

Monica Anghel, de nerecunoscut. A ajuns să fie mai slabă decât Paula Seling

Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Fără doar și poate, cel puțin fizic, artista este în cea mai bună formă a sa. Ea a început să piardă din greutate după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la coloană.  Și a reușit să dea jos mai bine de 30 de kilograme.

Recenta sa apariție i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Monica Anghel a fost invitată la concertul aniversar al Paulei Seling de la Chișinău, care a reunit atât artiști din România, cât și din Republica Moldova pe scena teatrului Palatului Național „Nicolae Sulac”. Printre ei s-au numărat și Marcel Pavel, Ami, dar și formația condusă de Nicolae Botgros.

Cântăreața i-a uimit pe toți atunci când a urcat pe scenă. Îmbrăcată într-o ținută argintie, cu sacou alb pe deasupra și accesorizată cu bijuterii argintii, Monica Anghel a făcut senzație cu apariția ei.

Pe lângă vocea sa incredibilă și numărul artistic senzațional, Monica Anghel și-a surprins fanii de peste Prut și cu silueta de fotomodel, iar cei prezenți au putut observa că e mai slabă chiar și decât Paula Seling, cunoscută și ea pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat.

Monica Anghel, de nerecunoscut. A ajuns să fie mai slabă decât Paula Seling. Toți au rămas uluiți când au văzut-o
Monica Anghel, de nerecunoscut. A ajuns să fie mai slabă decât Paula Seling. Toți au rămas uluiți când au văzut-o

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească atât de mult

Monica Anghel este o fire deschisă care nu se ferește să povestească detalii din viața personală. Ea a dezvăluit recent la ce metodă a apelat pentru a slăbi. Artista a mărturisit pentru Ego Life că a început să dea jos kilogramele după ce a apelat la un nutriționist. Nicidecum nu și-a făcut operație de micșorare de stomac, așa cum se vehicula în presă.

„Am slăbit sănătos, cu nutriționist. Nu am tăiat nimic. Oamenii să înțeleagă că dacă vrei, se poate. E mai ușor să faci asta decât să îți taie stomacul. Eu am spus de multe ori. De ce să tai dintr-un organ sănătos?”, a declarat artista în urmă cu două luni, în cadrul emisiunii Ego Life.

„3 sferturi din farfuria mea esste verde”

Cântăreața a dezvăluit și cum arată mesele sale. Ea pune accent în special pe aportul de vitamine și minerale pe care le procură din fructe și legume. Dar nu a renunțat definitiv nici la proteine. În schimb, Monica Anghel nu mai consumă deloc carbohidrați, cu toate că medicul nu i-a interzis acest lucru.

„Și acum în farfuria mea, 3 sferturi e verde. Există puțină carne, brânză. Nu combin proteinele între ele. Nu mai mănânc carbohidrați, nutriționista spunea că mai poți mânca din când în când, dar eu mă simt mai bine când nu mănânc carbohidrați.

Merele au carbo, mănânc, dar nimic procesat, conserve, nimic. Dar ce voiam să spun – am învățat din tot procesul de slăbit că pentru a avea grijă de copil, soț, părinți, frate, pisică, câine, trebuie să ai grijă de tine mai întâi”, a mai spus Monica Anghel.

8.8 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.