Monica Anghel, despre cum își menține silueta după ce a slăbit 30 de kg. Secretul nebănuit al artistei VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel a refuzat să își taie stomacul: “De ce să tai dintr-un organ sănătos?”
Monica Anghel, despre cum își menține silueta după ce a slăbit 30 de kg. Secretul nebănuit al artistei VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel a trecut printr-o adevărată transformare în ultimii ani. Cunoscuta artistă a slăbit 30 de kilograme fără să își taie stomacul sau să țină o dietă drastică. Monica Anghel a mărturisit la Ego Life cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în 15 luni, dar și cum își întreține acum silueta.

Monica Anghel a refuzat să își taie stomacul: “De ce să tai dintr-un organ sănătos?”

Monica Anghel a mărturisit la Ego Life că a slăbit sănătos, după ce a apelat la un nutriționist. Vedetei i-a fost făcut un plan alimentar bine stabilit cu ajutorul căruia a slăbit rapid, mai precis 30 de kilograme în mai puțin de un an și jumătate.

„Am slăbit sănătos, cu nutriționist. Nu am tăiat nimic. Oamenii să înțeleagă că dacă vrei, se poate. E mai ușor să faci asta decât să îți taie stomacul. Eu am spus de multe ori. De ce să tai dintr-un organ sănătos?”, a spus Monica Anghel la Ego Life.

Ce mănâncă în prezent Monica Anghel pentru a-și menține greutatea: “Nu combin proteinele între ele”

Monica Anghel a declarat că are mare grijă la ceea ce mănâncă. Pe lângă faptul că nu combină proteinele între ele, artista are grijă ca trei sferturi din farfuria ei să fie compusă din legume. A eliminat carbohidrații și, deși nutriționistul i-a spus că mai poate mânca din când în când, artista mărturisește că nu mai simte nevoia.

„Și acum în farfuria mea, 3 sferturi e verde. Există puțină carne, brânză. Nu combin proteinele între ele. Nu mai mănânc carbohidrați, nutriționista spunea că mai poți mânca din când în când, dar eu mă simt mai bine când nu mănânc carbohidrați.

Merele au carbo, mănânc, dar nimic procesat, conserve, nimic. Dar ce voiam să spun – am învățat din tot procesul de slăbit că pentru a avea grijă de copil, soț, părinți, frate, pisică, câine, trebuie să ai grijă de tine mai întâi”, a mai spus Monica Anghel.

Cum a reușit Monica Anghel să fie determinată să țină regim

Monica Anghel susține că nu există “nu pot”. Artista este de părere că aici este vorba de determinare. Ea, spre exemplu, a slăbit cu ajutorul unui plan alimentar bine stabilit și susține că nu a fost prea greu să-l urmeze.

“E determinare, nu există nu pot. Sunt tot felul de site-uri în care lumea spune ca a slăbit cu nu știu ce. Eu am slăbit cum am mâncat si cu ce am mâncat”, a mai spus Monica Anghel.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.