Monica Bârlădeanu arată impecabil la 43 de ani, fără operații estetice: „Reușesc să mă mențin așa pentru că dorm în frig”. Câte grade sunt în dormitorul ei VIDEO EXCLUSIV

”Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături”

Fără îndoială, Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta se datorează mult și faptului că nu și-a distrus din trăsături prin operații estetice. La cei aproape 44 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna decembrie, actrița mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-a bazat niciodată pe gena bună moștenită de la mama ei. Monica a avut mereu și un ritual de întreținere. Cel mai mare avantaj al ei este că îi place să doarmă la temperaturi joase, iar asta o ajută să se mențină mereu tânără.

”Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături”

Celebra actriță Monica Bârlădeanu are un ten perfect. În interviul pentru Ego.ro ea ne-a dezvăluit și marele ei secret:

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a povestit amuzată Monica Bârlădeanu pentru EGO.ro.

Totuși, lăsând gluma la o parte, actrița a mărturisit că a fost mereu pasionată de tot ceea ce înseamnă produse dermato-cosmetice, dar și de tratamentele revoluționare de la cabinetele de înfrumusețare. Nu este adepta operațiilor estetice și susține că, cel puțin la nivelul feței, nu va ajunge niciodată la bisturiu.

„Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine venite pentru că nu le poți face vara deoarece sensibilizezi foarte tare tenul”, a mai povestit prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă”, completând că periodic mai apelează și la un tratament de rejuvenare facială.

Monica Bârlădeanu
Monica Bârlădeanu

„Apoi ce mai fac, mai fac o chestie cu microneedling (nr. rejuvenarea tenului), procedură care înseamnă că 36 de microace, foarte mici, sunt introduse în piele în același timp. De asemenea creează o microleziune și pe același principiu stimulează colagenul și pielea arată într-adevăr remarcabil. Au un efect de lifting absolut fabulos. Dacă vreți într-adevăr să știți lucrurile pe care pariez astea sunt. Dar, dincolo de asta, când îmi scriu email-urile dimineața, încep cu masca numărul 1, masca numărul 2 și așa mai departe”.

„Mama mi-a făcut o formă de educație în sensul ăsta”

E adevărat însă și faptul că o ajută extrem de tare și gena și că mama ei arată la fel de spectaculos și în prezent. „Da! E adevărat că mă ajută și gena. Pe de altă parte, să ne înțelegem, mama este la fel de pasionată și de interesată de îngrijirea pielii. Nu este un om neglijent. Mama încă îmi trimite poze cu vreo cremă și cu ce efect are. Cam totul am moștenit, pe zona asta, de la mama”, a mai povestit Monica Bârlădeanu, completând însă că în timp ce alte adolescente încearcă tot felul de produse de machiaj, ea testa creme și loțiuni de curățare a tenului.

 „Am început cu îngrijirea pielii, nu am început cu make-up să știi. La make-ul aveam restricții, nu mă lăsa, dar am început cu îngrijirea pielii, creme mai furam de la mama și mi se părea foarte fain. Dar și mama încuraja treaba asta, adică mă sprijinea în sensul ăsta. Și epilatul țin minte că s-a întâmplat destul de devreme, adică ea mi-a făcut o formă de educație așa activă în sensul ăsta”. Astfel că, a început să-și încarce tenul cu produse de make-up abia după ce a debutat pe micul ecran. „Nu m-am dus niciodată la școală machiată. În clasa 11-a eram încă la liceu pedagogic, adică nimeni din clasă nu era extravagant, eram mai mult niște copii cuminți. Eram doar fete și nici nu prea aveam pentru cine să ne machiem, nu prea aveam băieți, adică na. Am fost pe cumințenie mai degrabă”, ne-a mai declarat actrița.

Monica Bârlădeanu și mama ei
Monica Bârlădeanu și mama ei

Nu mai are timp și pentru afacerea cu bijuterii

Pe lângă pasiunea pentru creme și produse de îngrijire corporală, Monica Bârlădeanu mai are o mare pasiune și pentru bijuterii. Nu doar să le poarte, ci să le și creeze. Acum câțiva ani chiar dezvoltase un business în domeniu, însă proiectele pe care le-a dezvoltat între timp au făcut ca timpul ei să fie extrem de limitat și să nu se mai poată dedica afacerii sale.

„De când m-am mutat în România mi-a fost foarte greu să mă mai ocup. Trebuie efectiv să-ți deschizi un atelier, adică să te ocupi. Treaba asta mi-am dat seama că nu poate fi doar un part-time job, adică să mă ocup din când în când, între timp îmi fac eu filmele și proiectele. Mi se pare că e un full-time job și îți implică toată energia și atenția și atunci mi-am zis că ori fac filme și activez în showbiz sau ies și mă ocup de chestia asta? E un business de care pot să mă ocup oricând, dar niște filme, sau niște proiecte în zona asta cred că există o anumită perioadă în care poți să le faci. Cam așa a sunat calculul meu”, ne-a mai declarat Monica Bârlădeanu, care în momentul de față se mai așază la birou și creează lanțuri, pandantive sau inele, doar când simte nevoia unui moment de relaxare.

„Dar eu și acum mai fac, nu mă opresc din a face bijuterii. Chiar îmi place să creez bijuterii și pentru mine era foarte terapeutic totul. Nu mă gândeam neapărat la business-ul în sine cât eu aveam nevoie. Asta nu înseamnă că atunci când am nevoie scot imediat dulapul pe roți, scot tăvile și încep. Mă gândesc ce aș vrea să fac că am nevoie să mă gândesc la ceva. Asta se întâmplă când mă gândesc eu la vreun proiect, la vreun rol, la vreo chestie”.

Despre noul ei film: ”O să joc rolul unei nebune exuberante”

Din păcate, însă, aceste momente sunt destul de rare, căci Monica abia mai are timp să respire. După ce a terminat filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, a trecut pe platourile de filmare și se pregătește de un lungmetraj.

„Cinema-ul ocupă cel mai mare loc în sufletul meu. Acum pregătesc un film de cinema pe care o să-l vedeți abia anul viitor. E o comedie deșteaptă tare, dar este o comedie foarte faină. Îmi place de mor. O să joc rolul unei nebune exuberante, e personaj foarte simpatic. E ceva ce nu am jucat până acum”, a mai declarat Monica Bârlădeanu pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *