Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, apariție neașteptată. Cum au fost surprinși într-un magazin de haine, alături de copiii celebrului medic

Relația lor a trecut la un alt nivel

Scris de: Daoud Andra

08 Apr. 2024

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se comportă din ce în ce mai mult ca o familie. Se pare că medicul militar a prezentat-o deja pe iubită copiilor săi, iar în weekend cei patru au fost surprinși în formulă completă.

Cum au apărut Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

În timp ce presa scrie că bat clopote de nuntă pentru Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, cei doi par să se comporte deja ca o familie. Actrița i-a cunoscut pe cei doi copii ai doctorului din căsătoria anterioară. În weekend, cei patru au ieșit la cumpărături și au fost surprinși de paparazzi.

Potrivit cancan.ro, cei doi îndrăgostiți au mers alături de fiul și fiica lui Gheorghiță la cumpărături, într-un centru comercial de tip outlet din zona Militari. Au petrecut câteva ore bune prin magazine și au ales articole vestimentare pentru copii. Monica Bîrlădeanu s-a înarmat cu multă răbdare și a ales, împreună cu iubitul ei și cu copiii acestuia, haine pentru cei mici.

Vezi și: Bat clopotele de nuntă pentru Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Cum au fost surprinși în public, detaliul inedit care a atras atenția

Cea mai extravagantă apariție de la nunta lui Smiley și a Ginei! Adela Popescu, în rochie transparentă. Ce au purtat Andreea Esca, Adelina Pestrițu și Sore
Monica Bîrlădeanu i-a cunoscut pe copiii iubitului ei

Cei doi se pregătesc să devină părinți?

Actrița și medicul militar au o relație de mai bine de un an, însă au ales să fie discreți în ceea ce privește viața personală. La începutul acestui an, au apărut tot mai multe zvonuri că Monica Bîrlădeanu ar urma să îi dăruiască un copil iubitului ei. Vedeta a infirmat zvonurile cum că ar fi însărcinată și a transmis, într-o postare pe rețelele de socializare: ”Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, din nou în vizorul Danei Budeanu. Ce i-a transmis actriței: “Are bani mulți”

Valeriu Gheorghiță are 41 de ani și a fost căsătorit mulți ani cu cea care i-a dăruit doi copii. Medicul și soția sa au divorțat în mare secret, cu puțin timp înainte să se afle despre relația lui cu Monica Bîrlădeanu. Actrița este cu 4 ani mai mare decât iubitul ei, nu a fost căsătorită niciodată, deși a avut câteva relații de lungă durată, și nu are copii.

Mulți au crezut, în momentul în care s-a aflat despre relația lor, că Valeriu Gheorghiță încă este un bărbat căsătorit. Monica Bîrlădeanu a pus capăt și acestor speculații și a transmis că partenerul ei este divorțat și liber de orice obligații.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *