Monica din trupa Angels face confesiuni din spatele scenei: ”Eram niște copilițe de 13 ani, iar Costi Ioniță ne era ca un tată, ne ferea de fanii obraznici”. Câți bani câștiga la un concert EXCLUSIV

Monica și colega ei, Raluca, au dat lovitura, în anii 2000, cu piesa ”Așa-s băieții”
Monica din trupa Angels face confesiuni din spatele scenei: ”Eram niște copilițe de 13 ani, iar Costi Ioniță ne era ca un tată, ne ferea de fanii obraznici”. Câți bani câștiga la un concert EXCLUSIV

Vă mai amintiți de Monica Ene, din trupa Angels, care făcea senzație la începutul anilor 2000 cu hit-ul ”Așa-s băieții”? Solista din Constanța a dat timpul înapoi și ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre nesperatul succes muzical, despre colega ei, Raluca Ciocârlan, despre Costi Ioniță, ”tăticul” lor muzical, dar și despre sumele câștigate la sutele de spectacole.

”Da, am fost invenția lui Costi Ioniță. Mai vorbim de zilele noastre de naștere”

În anii 2000, trupa Angels era nelipsită de pe afișele tuturor spectacolelor și din toate topurile muzicale. Cele două soliste, Raluca și Monica, făceau ravagii cu piesa ”Așa-s băieții”. Monica ne-a povestit despre debutul muzical și despre șansa pe care Costi Ioniță, tăticul lor muzical, i-a oferit-o:

”Da, am fost invenția lui Costi Ioniță. Mai vorbim de zilele noastre de naștere, ne urăm ”La mulți ani!, în rest nu prea am mai ținut legătura. Sunt tare mândră că mi-a acordat încredere, că m-a ales pentru trupa Angels. Pe atunci eram niște copilițe, aveam 13 ani, iar el ne era ca un tată, ne-a dat sfaturi foarte bune, ne-a ținut la distanță de relele din show-biz, de fanii mai obraznici. Sunt tare fericită că oamenii nu au uitat de trupa Angels, tinerii au început să afle despre hit-ul ”Așa sunt băieții”, pe Internet. Aveam un clip cotat cu milioane de vizualizări, dar nu știu ce s-a întâmplat. Și acum avem unul cu câteva milioane, piesa a fost compusă de Costi Ioniță. Am avut trei albume compuse de el”, ne-a spus Monica, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Monica și Raluca au cântat împreună în trupa de succes Angels
Monica și Raluca au cântat împreună în trupa de succes Angels

Cum a fost remarcată de Costi Ioniță: ”M-a pus să cânt o strofă rap din repertoriul Marijuana- La Familia”

Monica poate că n-ar fi ajuns în trupa Angels, invenția lui Costi Ioniță, dacă mama ei n-ar fi crezut în talentul ei artistic. De fapt, ea a fost cea care a împins-o de la spate să participe la castingul din Constanța, la care se înscriseseră peste 100 de fete:

”Eu îi mulțumesc lui Costi, căci datorită acestui proiect mi s-au deschis foarte multe uși, m-a ajutat foarte mult în viață, a crezut în mine. A făcut un casting la Constanța cu foarte multe fete, sincer m-am dus mai mult forțată de mama. Eu nu voiam, mama mă certa să merg, pe atunci făceam dansuri, eram fâșneață. Costi m-a pus să cânt și o strofă de rap, să vadă dacă am ritm, lui îi trebuie foarte puțin să-și dea seama dacă ai talent. Am  interpretat și o strofă rap din repertoriul Marijuana- La Familia. Iar pe Raluca, Costi o știa, ea era cunoscută de la festivaluri, era deja în cărți. M-a anunțat că sunt câștigătoare chiar în acea zi, au fost cam 100 de fete, nu m-am așteptat. Costi ne-a văzut atât de potrivite pentru acest proiect, noi și semănăm foarte mult, toți credeau că suntem surori, eu am 1,67 m, ea e doar cu un pic mai scundă”.

Costi Ioniță, cel care a înființat trupa Angels, la începutul anilor 2000
Costi Ioniță, cel care a înființat trupa Angels, la începutul anilor 2000

Are o fetiță superbă, în vârstă de 13 ani: ”Fiica mea și-ar dori să devină polițistă”

Monica din trupa ”Angels” are o fetiță superbă. Cu tatăl fetei, și el fost solist, a păstrat o relație bună, pentru confortul copilului, iar și cu foștii socri stă și acum de vorbă la telefon cu orele:

”Fiica mea vrea un alt drum, nu vrea să fie în lumea artistică, și-ar dori să devină polițistă, are 13 ani, a absolvit clasa a șasea, vrea să dea la Școala de Poliție. Ea oricum este genul de copil foarte corect. La un moment dat, în timpul unei ore, au venit la școala lor câțiva polițiști, pentru a-i învăța anumite lucruri. Atât de fascinată a fost de o doamnă polițistă, i-a plăcut cum arăta în uniformă și că impunea respect, încât vrea să fie ca dânsa”, a mai adăugat Monica, în exclusivitate pentru Ego.ro.

”În România nu se poate trăi din drepturile de autor!”

Artista ne-a vorbit și despre drepturile de autor pentru piesele cu care a făcut zeci de mii de euro, în concertele susținute în întreaga țară:

”Din drepturile de autor, pentru piesele Angels, primim mai rar bani. E adevărat, mai sunt difuzate la radio, mai adunăm ceva acolo, primim de două ori pe an. Au fost ani în care sumele au fost și foarte mici, de doar câteva sute de lei. Nu se poate trăi din drepturile de autor în România”.

Ce spune despre prietenia cu fosta ei colegă de trupă: ”N-am crezut niciodată că Raluca este curajoasă, ea era partea mai retrasă”

Monica arată impecabil. A recunoscut însă că are o operație estetică, de implant mamar, pe care a făcut-o după ce a născut, fiind mai degrabă de ordin estetic, decât din fudulie:

”La față nu mi-am făcut nimic, am doar implanturi mamare pe care le-am pus imediat după naștere”, ne-a mai mărturisit Monica, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ea a legat o frumoasă prietenie cu Raluca, despre care acum ne-a vorbit în termeni laudativi:

”N-am crezut niciodată că Raluca este curajoasă, mai ales că, dintre noi două, ea era partea mai retrasă, mai timidă. Este o mamă fericită, are 3 fete și 2 băieți, este un om bogat. Mai cântă piese cu mesaje religioase, acum e în acea zonă. Eu lucrez în televiziune, în Constanța, iar vara asta prezint spectacolele de la teatrele de vară de pe Litoral ale lui Bebe Mihu, colaborăm de mai bine de zece ani. Nea Bebe ne știe de când cântam în Angels, sunt tare mândră de colaborarea cu el și cu Domnul Anghel. Acum sunt gazda spectacolelor, nu mai cânt, doar prezint. Odată cu vârsta, am rămas pe prezentare și îmi place mai mult așa. De când am descoperit televiziunea mi-am dat seama că mi se potrivește”.

Ce spune despre prietenia cu fosta ei colegă de trupă
Ce spune despre prietenia cu fosta ei colegă de trupă

Cât a câștigat din muzică și ce a făcut cu banii: ”Luam și 800 de dolari pentru un concert!”

Monica ar fi fost foarte bogată dacă ar fi economisit toți banii pe care i-a câștigat din muzică. De-abia cu un an înainte de desființarea trupei, ea a început să pună și ceva la pușculiță:

”Primeam pentru un spectacol cam 600 de dolari, maximum 800 de dolari. Mi-am bucurat familia cu orice. În ultimul an însă m-a rugat mama să fac ceva cu banii, că e păcat să îi irosesc, eu îi cumpăram surorii mele de la mall tot ce voia, cumva, da, se iroseau. Mama niciodată nu m-a criticat, vedea cât de mult muncesc. Am reușit să cumpăr un apartament în Constanța, cu două camere. Apartamentul îl țin pentru fetiță, o să i-l las ei”.

Este singură: ”Cer puține lucruri, dar greu de oferit de un bărbat”

Monica a fost, acum doi ani, la un pas să se căsătorească, însă între timp s-a despărțit de acel bărbat:

”Consider că versurile piesei noastre, ”Așa-s băieții”, sunt actuale: ”Așa-s băieții umblă numai după fete/

Roșcate, blonde, șatene și brunete”.

Prin urmare, când nu mai merge o relație sunt sinceră și întrerup. De la o vârstă înțelegi anumite lucruri, nu mai ești dispus să faci compromisuri, vrei să fii liniștită. Cer puține lucruri, dar greu de oferit de un bărbat”, susține artista.

Raluca, fosta ei colegă, are cinci copii. Cu ce se ocupă ea acum

Raluca este căsătorită cu un procuror și au împreună cinci copii, trei băieți și două fete, pe Serafim (13 ani), Cassian (11 ani), Emilian (7 ani), Maria (8 ani) și Anastasia (4 ani). Raluca a absolvit  Facultatea de Asistență  Socială-Sociologie și are un master cu specializarea ”Consiliere în Asistență Socială”:

”Nu am lucrat încă în domeniul Asistenței Sociale, dar strecor în muzica mea teme sociale, cânt o muzică cu mesaj, nu doar despre iubire. Mai degrabă mă văd împletindu-le prin tot felul de colaborări cu oameni implicați social. Adică mi-ar plăcea să fiu prezentă prin muzica mea și nu numai la tot felul de proiecte sociale. Dar, în timp, sigur se vor concretiza și astfel de lucruri frumoase pentru că mi le doresc”, declara Raluca, în exclusivitate pentru impact.ro.

Raluca are cinci copii superbi
Raluca are cinci copii superbi

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *