Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit artista și cum se simte acum: “Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby a sunat la 112. Ce i s-a întâmplat și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor
Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit artista și cum se simte acum: “Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby a ajuns de urgență la spital. Cunoscuta cântăreață a sunat la 112 și a fost preluată de o ambulanță deoarece se simțea extrem de rău. Totul după un tratament pe care și l-a administrat singură pentru a se bronza mai mult.

Ruby, de urgență pe mâna medicilor: „Am fost nevoită să chem ambulanța”

Ruby povestește prin ce clipe de groază a trecut. Artista și-a injectat o substanță pe care și-o injectează culturiștii pentru bronz, atunci când merg la concursuri, și în scurt timp i s-a făcut rău.  Artista recunoaște că a pus o cantitate mai mare de substanță decât ar fi fost recomandat. Pentru greutatea pe care ea o are cantitatea de substanță trebuia să fie mult mai mică.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby.

Ruby a avut nevoie de ajutorul medicilor
Ruby a avut nevoie de ajutorul medicilor

Ruby: “Am început să am fibrilații”

Ruby a simțit brusc o stare de amețeală, însă a crezut că totul va trece dacă doarme puțin. Din păcate, starea ei s-a agravat și a început să aibă stări de rău din ce în ce mai grave, motiv pentru care a sunat la 112. Echipajul de pe ambulanță a convins-o să meargă la spital pentru că deja avea pulsul foarte scăzut.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic”, a mai mărturisit Ruby.

Din fericire, Ruby este acum în stare stabilă și a trecut cu bine peste situația. Se află în continuare sub supravegherea medicilor de la un spital din Capitală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *