Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit artista și cum se simte acum: “Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby a sunat la 112. Ce i s-a întâmplat și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor
Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit artista și cum se simte acum: “Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby a ajuns de urgență la spital. Cunoscuta cântăreață a sunat la 112 și a fost preluată de o ambulanță deoarece se simțea extrem de rău. Totul după un tratament pe care și l-a administrat singură pentru a se bronza mai mult.

Ruby, de urgență pe mâna medicilor: „Am fost nevoită să chem ambulanța”

Ruby povestește prin ce clipe de groază a trecut. Artista și-a injectat o substanță pe care și-o injectează culturiștii pentru bronz, atunci când merg la concursuri, și în scurt timp i s-a făcut rău.  Artista recunoaște că a pus o cantitate mai mare de substanță decât ar fi fost recomandat. Pentru greutatea pe care ea o are cantitatea de substanță trebuia să fie mult mai mică.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby.

Ruby a avut nevoie de ajutorul medicilor
Ruby a avut nevoie de ajutorul medicilor

Ruby: “Am început să am fibrilații”

Ruby a simțit brusc o stare de amețeală, însă a crezut că totul va trece dacă doarme puțin. Din păcate, starea ei s-a agravat și a început să aibă stări de rău din ce în ce mai grave, motiv pentru care a sunat la 112. Echipajul de pe ambulanță a convins-o să meargă la spital pentru că deja avea pulsul foarte scăzut.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic”, a mai mărturisit Ruby.

Din fericire, Ruby este acum în stare stabilă și a trecut cu bine peste situația. Se află în continuare sub supravegherea medicilor de la un spital din Capitală.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.