Monica Tatoiu, mărturisiri copleșitoare: „Am dormit în mașină, în parcări de cimitire”. Când și cum i s-a schimbat viața

Prin ce a trecut Monica Tatoiu atunci când nu avea o situație financiară bună
Monica Tatoiu, mărturisiri copleșitoare: Am dormit în mașină, în parcări de cimitire. Când și cum i s-a schimbat viața

Monica Tatoiu dovedește că sintagma “orice vis poate deveni realitate”  este adevărată. Vedeta a povestit cum în copilărie s-a confruntat cu probleme financiare, însă a muncit mult și a devenit o femeie bogată, căreia îi place să călătorească în toată lumea.

Monica Tatoiu, despre copilărie: “Am fost, până la 16 ani, un copil sărac”

Monica Tatoiu a mărturisit recent cât de greu i-a fost în copilărie, atunci când nu avea o situație financiară tocmai bună. Atunci când a terminat liceul și-a dorit foarte mult să meargă la Tbilisi, în Georgia.

„Am fost, până la 16 ani, un copil sărac, dar bogat în visurile construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școala au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit, la absolvirea liceului, în 1975, a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate, am bătut țara cu autostopul”, povestește Monica Tatoiu, potrivit ciao.ro.

“Am dormit în mașină, în parcări de cimitire”

Monica Tatoiu spune cât de dificil i-a fost în urmă cu câțiva ani, când încă nu reușea să câștige suficienți bani, însă nu a renunțat la visul său. Potrivit ei, acum, în fiecare an de ziua sa, merge într-un loc nou de pe Pământ, urmând sfatul lui Dalai Lama.

“Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în cele mai fascinante sate uitate de lume, unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă, dacă eviți „clișeele” turistice. Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an, din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în ’56, este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța”, a mai spus Monica Tatoiu.

Ce pensie are Monica Tatoiu

A muncit mult, iar acum, aflată la pensie, Monica Tatoiu primește o sumă destul de mare pe lună din partea statului. Vedeta spune că pensia sa este în valoare de 12 000 de lei.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

6.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.