Motivul pentru care Andreea Esca nu dorește ca fiica ei să se mărite cu Mario Fresh. A spus adevărul acum

Ce spune și Alexia Eram despre nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șase ani și deja foarte des sunt întrebați despre căsătorie. Ce spune însă Andreea Esca despre acest pas important al fiicei sale? Prezentatoarea TV a dat un răspuns clar.

Andreea Esca: “Ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată”

Întrebată despre căsătoria dintre Alexia, fiica sa, și Mario Fresh, Andreea Esca a dat un răspuns clar și la obiect. Cei doi au 22, respectiv 22 de ani, iar prezentatoarea TV susține că ideea de căsătorie i s-ar părea forțată. Andreea Esca este de părere că cei doi ar trebui să mai aștepte atât pentru căsătorie, cât și pentru copii.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca pentru click.ro.

De asemenea, prezentatoarea TV a menționat că momentan fiica sa nu se gândește la căsătorie.

Citește și – Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei. Alexia Eram: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint” EXCLUSIV

Ce spune Alexia Eram despre căsătoria cu Mario Fresh

De aceeași părere cu mama sa este și Alexia Eram. tânăra în vârstă de 22 de ani spune că vrea să mai copilărească și spune și despre iubitul ei că este de aceeași părere. Alexia mărturisește că ea și Mario Fresh au aceleași percepții și vor face pasul cel mare atunci când vor simți amândoi că este momentul.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia în cadrul unui interviu.

Tot timpul atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh au vorbit sincer despre relația lor. Se iubesc foarte mult, dar recunosc că mai au și discuții în contradictoriu. La începutul lunii august, anul acesta, cei doi tineri vor împlini șapte ani de când formează un cuplu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *