Motivul pentru care Bănel Nicoliță își ține ascunsă iubita. Sunt împreună de 3 ani, de ce nu se afișează cu ea

Sătul de speculații, Bănel Nicoliță a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu iubita lui.
Motivul pentru care Bănel Nicoliță își ține ascunsă iubita. Sunt împreună de 3 ani, de ce nu se afișează cu ea

Bănel Nicoliță preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Fostul fotbalist a divorțat în 2020 de Cristina Nicoliță, cea care i-a dăruit două fetițe. Nicoliță și-a găsit însă fericirea în brațele altei femei, însă refuză se afișeze cu ea. Iată care este motivul pentru care Bănel Nicoliță își ține iubita ascunsă.

Motivul pentru care Bănel Nicoliță își ține ascunsă iubita

În urmă cu trei ani, Bănel Nicoliță și soția sa, Crisitina, au decis să pună capăt mariajului și au divorțat. Cei doi au rămas însă în relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Fostul jucător al celor de la FCSB și-a refăcut însă viața în brațele unei alte femei, iar acum se simte împlinit.

Potrivit spuselor fostului fotbalist, cei doi au o relație foarte frumoasă, bazată pe încredere și respect reciproc. Chiar și în momentele dificile din cuplu, femeia demonstrează că își iubește partenerul și îi este alături acestuia. În contextul scandalului privind imaginile în care fostul sportiv a fost surprins alături de o domnișoară misterioasă în club, Bănel Nicoliță a vrut să lămurească întreaga situație. El a oferit detalii cu privire la relație pe care o are cu iubita lui și la zvonurile potrivit cărora ar fi avut o aventură cu domnișoara din club.

Citește și: Bănel Nicoliță, interviu exploziv. Ce spune despre echipa din Făurei, retragerea din fotbal și viața personală. Ce relație are cu fosta soție: „Nu există scandal” EXCLUSIV

”Domnișoara cu care am fost surprins este ca sora mea. Ne cunoaștem de 20 de ani. Este prietenă și cu iubita mea, iubită cu care am fost la mare.

Nu eram doar eu cu ea și nici apropieri față de ea nu au fost. Am copii acasă și nu este în regulă. Eu îmi asum orice articol în care sunt declarațiile mele. Nu înțeleg de ce nu s-au informat mai bine, că m-ar fi văzut și cu iubita mea pentru că ea era în club. Ar fi putut (n.r. paparazzi) să mă surprindă alături de ea”, a spus Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro.

Bănel Nicoliță și iubita lui sunt împreună de trei ani

Bănel Nicoliță a mărturisit că nu se afișează cu iubita lui, chiar dacă sunt împreună de trei ani, pentru că ea nu își dorește expunere. Fostul fotabalist îi respectă dorința iubitei sale și spune că îi păstrează intimitatea.

,,Pe iubita mea nu a deranjat-o articolul pentru că o știe pe amica mea (n.r. alături de care a apărut în fotografii). Eu îmi asum orice, până la urmă toți greșim în viață. Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Deci nu este nimic adevărat că aș avea ceva mai mult decât o prietenie cu acea fată. Iubita mea era în club, eu trebuia să mă ocup de toți. Aveam masă la un club și am vrut apoi să mergem la altul”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Se pare că relația dintre Bănel Nicoliță și actuala lui iubită este una foarte serioasă. Fostul jucător al celor de la FCSB a prezentat-o pe partenera sa inclusiv fetițelor lui. Totuși, Bănel a ținut să precizeze că, momentan, între ei nu poate fi vorba de o căsătorie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *