Motivul pentru care Brigitte Macron nu foloseşte niciodată ruj. La ce truc apelează pentru a arăta mai tânără

Brigitte Macron este una dintre cele mai elegante apariții. Iată secretele ei de stil pentru un look impecabil.
Motivul pentru care Brigitte Macron nu foloseşte niciodată ruj. La ce truc apelează pentru a arăta mai tânără

Motivul pentru care Brigitte Macron nu foloseşte niciodată ruj ține foarte mult de secretele aparițiilor sale fără cusur. În vârstă de 69 de ani, Prima Doamnă a Franței este una dintre cele mai stilate apariții.

Fiecare apariție la brațul lui Emmanuel Macron este marcată de stil și rafinament, cei doi fiind un cuplu model. Deși respectă de fiecare dată ținutele protocolare, soția lui Macron arată foarte bine și în blugi skinny sau în rochii elegante. Acest lucru i se datorează siluetei zvelte și a frumuseții fără vârstă. Însă, la ce truc apelează pentru a arăta mai tânără.

Motivul pentru care Brigitte Macron nu foloseşte niciodată ruj

Dincolo de hainele care-i vin perfect, Brigitte împresionează și printr-un machiaj impecabil. Aceasta preferă deseori să-și pună în valoare ochii prin contur, dar respectă și o regulă importantă. Nu poartă niciodată, în același timp ruj de buze strident și un machiaj al ochilor pronunțat. În plus, Brigitte Macron are un stil de machiaj ușor recognoscibil și nu obișnuiește să poarte rujuri în culori puternice. Preferatele ei sunt rujurile nude sau cele în nuanțe cât mai naturale. Același lucru este valabil și pentru ojă, aceasta nu poartă lac de unghii colorat.

Aceste secrete de frumusețe au și altă semnificație. Prima Doamnă își poate ascunde astfel vârsta. De asemenea, știe că rujurile stridente atrag atenția și i-ar putea accentua ridurile din jurul gurii. Totodată, lacul de unghii colorat ar putea să pună accent pe mâinile îmbătrânite, iar Brigitte Macron știe cum să mascheze elegant aceste detalii.

Care să fie secretul lui Brigitte Macron?

Dincolo de genele care o ajută să arate astfel, Brigitte are și un stil de viață sănătos. Se știe că urmează o dietă bogată în alimente naturale precum sucurile verzi și latte cu turmeric în loc de mâncare bogată în grăsimi. În plus, urmează zilnic un program atent de întreținere: sesiuni de yoga și tratamente care o ajută să-și mențină pielea hidratată.

Pentru că aspectul îi sfidează complet vârsta, soția președintelui Macron a dezvăluit recent că apreciază un regim alimentar bazat pe alimente uzuale, dar sănătoase. Aceasta a dezvălui recent, într-un interviu că zilnic obișnuiește să consume zece feluri de fructe și legume și o doză sănătoasă de brânză. De asemenea, ocazional obișnuiește să bea și vin când îi place.

Potrivit lui Guillaume Gomez, bucătar-șef la Elysée, care a dezvăluit secretele bucătăriei prezidențiale într-un interviu, soții Macron sunt surprinzător de tradiționali. Desigur, cuplul poate cere orice dorește personalului de la bucătărie. Însă, domnul Gomez a povestit că aceștia preferă să servească în principal mâncăruri tradiționale. Pentru aceste feluri de mâncare, personalul bucătăriei folosește produse de la mai puțin de 100 km de Paris și ierburi din grădinile palatului. Un alt aspect interesant este faptul că echipa de 25 de bucătari gătește în niște cratițe speciale. Este vorba de cratițele de cupru care se aflau în bucătăriile lui Napoleon la începutul anilor 1800. În aceste oale se pregătesc mâncăruri delicioase, precum cordon bleu, una dintre favoritele președintelui.

Află și cum a reușit Emmanuel Macron să o facă pe Brigitte să se îndrăgostească de el, deși avea doar 15 ani.

sursa foto: instagram.com

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *