Motivul pentru care copiii Elvirei Deatcu nu se mai uită la filmele în care joacă ea. Ce se întâmplă acum cu fiul de la Milano, pentru care a girat Cristi Chivu VIDEO EXCLUSIV

Filip și Luca nu se mai numără printre cei mai înfocați admiratori

Elvira Deatcu și-a început cariera în 1990, timp în care a jucat într-o sumedenie de spectacole de teatru, seriale tv dar și filme de lungmetraj. În tot acest timp, cel mai înfocat public a fost familia și prietenii. Asta până de curând. Elvira Deatcu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că, acum când în final interpretează o femeie puternică și cu funcție înaltă, în serialul „Clanul”, cei doi băieți ai ei nu se mai arată deloc interesați de prestația ei.

Elvira Deatcu, despre rolul ei din Clanul: „Nu-și încarcă memoria cu prea multe nume”

După mai multe roluri epice, Elvira Deatcu mărturisește că în final interpretează un personaj cu funcție, un personaj cheie în desfășurarea acțiunii din serialul „Clanul”. Actrița este în postura de inspector șef în cadrul Brigăzii de Crimă Organizată, tipologie care îi place de minune, mai ales că și scenariul este scris în așa fel încât să rămână în amintirea telespectatorilor. Scenarista serialului, Lia Bugnar, i-a creionat nu doar abilități de polițistă, ci și un mare defect, acela de a nu reține absolut deloc numele celor cu care lucrează sau intră în contact.

„M-am lămurit cu scenarista, cu Lia Bugnar, am întrebat-o și mi-a explicat. Adică foarte veridică. Nu-și încarcă memoria cu prea multe nume, decât cele care au într-adevăr importanță pentru ea. Și cele care au importanță pentru ea sunt Costoiu și David și atât. Nu David, pardon, Tudor. Nu-și încarcă memoria și foarte bine face”, a povestit Elvira Deatcu pentru EGO.ro, completând că a mai îmbrăcat uniforma de polițist sau a mai avut legitimații, însă rolul din „Clanul” o provoacă la maximum.

„Am fost o polițistă proastă, de fapt agent de pază. Aici sunt o polițistă inteligentă. Și până acum nu am avut o funcție de conducere. Deci mie mi se pare că am evoluat. La „Ramon” eram tot într-un fel de funcție, dar nu chiar atât. Acum am o super funcție”.

„Cred că nu mai au chef să mă vadă”

Deși face un rol de excepție, cei doi băieți ai ei, Filip și Luca, nu se mai numără printre cei mai înfocați admiratori.

„Copilul mic nu s-a uitat, copilul mare este la Milano și nu s-a uitat. Pe Voyo un pic, dar așa la momențele. Cred că nu mai au chef să mă mai vadă. Se uită spre alte domnișoare și doamne”, a mai povestit amuzată Elvira Deatcu, recunoscând că nici ea nu și-a prea urmărit prestația pentru că la ora la care se difuzează serialul la Pro Tv, ea este pe scena teatrului.

„Acum sunt în pauză de filmări, dar sunt la teatru. Am fost în pauză și la teatru. Nu repeți tot timpul. Adică de jucat joc. Ăsta este și motivul pentru care am văzut atât de puțin din serial, căci de când am intrat în „Clanul” am avut spectacol în fiecare duminică”.

„Anul acesta nu am mai plătit hoteluri, Airbnb, am stat la copil acasă”

Nu a avut timp să se bucure de prea multe zile de relaxare între sezoane căci recent au reînceput filmările pentru sezonul 3 al serialului „Clanul”. A ajuns însă la Milano, la fiul ei, însă în vacanța de Paște.

„Nicio vacanță. Nici la Milano. Nici pentru a-l ajuta la curățenie. Copilul își face curățenie singur. Am fost de Paște la el și era impecabil. Chiar l-am întrebat dacă așa este tot timpul. Mi-a zis că bineînțeles, că-l jignesc. Nu știu dacă mă mințea sau era cu adevărat, dar era foarte curat. Și-a făcut un spațiu frumos. Anul acesta nu am mai plătit hoteluri, airbnb, am stat la copil acasă. Am stat patru zile la el că am avut și eu pauză de la teatru, de la filmări. Am avut vacanța de Paște”, ne-a povestit Elvira, care acum respiră ușurată căci Luca are unde să locuiască pe perioada studiilor, după o perioadă în care i-au căutat cu disperare o cazare, iar rezolvarea a venit din partea Adelinei și a lui Cristi Chivu, care au girat pentru el.

Fiul cel mare al Elvirei Deatcu s-a acomodat însă imediat cu Italia, mai ales că era familiarizat deja cu mâncarea și obiceiurile italienilor.

„Nu bea cafea, dar își face paste. A învățat de la taică-su și își face paste, steak-uri, că merge la sală, are nevoie de proteină. Are un program, o dietă. Nu e așa de simplu. Își gătește, are grijă. E bine. E în matca lui cu care eu sunt de acord”, a mai completat actrița pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *