Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu: „A sărit calul rău de tot” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Șișcanu: „Am spus că nu mai vorbesc niciodată cu el”
Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu: A sărit calul rău de tot VIDEO EXCLUSIV

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu au fost protagoniștii unui scandal uriaș în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, motiv pentru care soția lui Mădălin Ionescu a decis să nu îi mai vorbească pentru o lungă perioadă creatorului de modă. Iată cine a făcut primul pas spre împăcare.

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu

Cristina Șișcanu a fost una dintre cele mai apreciate prezențe ale emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, însă cu toate acestea, prezentatoarea TV a fost taxată în repetate rânduri de Cătălin Botezatu pentru ținutele alese.

Dar cel mai tensionat episod dintre ei soția lui Mădălin Ionescu și celebrul designer s-a petrecut în spatele camerelor, unde potrivit brunetei, Cătălin Botezatu „sărise calul”. Mai mult, deși în mod normal ar fi trebuit să apară pe post, scena dintre ei a fost tăiată la montaj, din cauza reacției nepotrivite a creatorului de modă, afirmă Cristina Șișcanu. Iar din acel moment, cei doi nu și-au mai vorbit.

„Nu ne-am vorbit doi ani de zile, iar eu am spus că nu mai vorbesc cu el niciodată. Da (El trebuia să își ceară iertare n.r.). A sărit calul rău de tot la „Bravo, ai stil!”. Nedreptatea mă enervează. Nu era legat de ținute, pentru că nu despre asta era vorba. Au fost niște momente care nu s-au dat pe post pentru că sărise Cătălin calul foarte tare. Nu mai dezgrop morții, Cătălin. Ne-am împăcat nu?

Câteodată vorbește gura fără el și din dorința lui, că este și el impetuos…. Intră într-un film și apoi nu-și mai dă seama că joacă un rol. Eu i-am spus: „Oprește-te, că și eu știu ce înseamnă televiziune. Știu că trebuie să provocăm o situație, dar există o limită”, a dezvăluit Cristina Șișcanu în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life.

Cum s-au împăcat

Deși au fost supărați atât de mult timp unul pe celalălalt, într-un final Cătălin Botezatu, ca un adevărat gentelman, a făcut primul pas către împăcare. Designerul a invitat-o pe Cristina Șișcanu la o prezentare de modă, dar bruneta a condiționat prezența ei la eveniment și i-a transmis că va merge doar dacă și el va veni în emisiunea sa „După faptă și răsplată” de la Metropola TV.

„El a făcut primul pas. El m-a invitat la un eveniment de-al lui, o prezentare de modă și i-am spus că vin dacă vine și el la mine în emisiune.

Situația pe care eu am avut-o cu Cătălin simțeam că o pot rezolva mai îndesat atunci, dar l-am lăsat și el s-a simțit prost. Avea conștiința încărcată pentru că greșise vizavi de mine și i-am dat ocazia să își descarce conștiința și să fim mai bine din nou împreună.”, a declarat Cristina Șișcanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *