Motivul pentru care fiica lui Răzvan Simion dă Bacalaureatul de două ori: „Nu avem emoții, e deșteaptă foc”

Prezentatorul TV nu are nicio emoție în privința rezultatului de la Bacalaureat al fiicei sale.
Motivul pentru care fiica lui Răzvan Simion dă Bacalaureatul de două ori: „Nu avem emoții, e deșteaptă foc”

Fiica lui Răzvan Simion se numără printre elevii care trec prin focurile examenului de bacalaureat în acceastă perioadă. Matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” este convins că adolescenta va obține rezultate foarte bune la examenul maturității, pe care nu îl va susține doar o dată, ci de două ori. Iată care este motivul pentru care fiica sa este nevoită să susțină de două ori Bacul.

Motivul pentru care fiica lui Răzvan Simion dă Bacalaureatul de două ori

Spre deosebire de alți părinți, care au trăit cu emoție alături de copiii lor zilele în care s-a desfășurat examenul de bacalaureat, Răzvan Simion are încrede deplină că fiica sa s-a descurcat excelent. Prezentatorul TV este convins că Ianca va trece cu brio peste ambele sesiuni ale Bacalaureatului. Fiica sa va susține și Bacalaureatul spaniol, întrucât a terminat un liceu de profil.

”Da, ea dă și bacul spaniol pentru că asta a terminat engleză spaniolă și o ajută pe viitor. E mai mult un pic de muncă, dar cumva generația asta, poate că asta a fost de-adevăratelea de sacrificiu, cumva s-a obișnuit, cu a trage mai mult decât am tras noi la vremea respectivă.”, a declarat Răzvan Simion pentru playtech.ro.

Răzvan Simion este un tată mândru. După examenul de bacalaureat, așa cum era de așteptat, fiica sa va păși către următoarea treaptă academică, facultatea. Matinalul spune că Ianca este atrasă mai degrabă de profilul uman și crede că va urma Psihologia.

”Nu avem emoții, e deșteaptă foc. Dacă dă două bacuri deodată, e sus de tot. Are toate calificativele luate în spaniolă și engleză, e tot ce ne puteam dori mai mult.”, a spus prezentatorul TV.

Bat clopote de nuntă pentru Răzvan Simion și iubita lui: ”Poveste, acesta este cuvântul care o să o definească”

În prezent, Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Daliana. Cei doi preferă să își țină relația departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, prezentatorul TV nu a negat informațiile potrivit cărora se pregătesc de nuntă. El a mărturisit într-un interviu acordat recent pentru EGO.ro că cel mai probabil marele eveniment va avea loc anul viitor și că au început deja pregătitrile.

”Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. ”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câți copii are Florin Piersic, de fapt
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *