Motivul pentru care Ilinca Vandici nu își mai dorește un al doilea copil. „Sunt înconjurată de finuți. Sunt mama de suflet a tuturor copiilor” VIDEO EXCLUSIV

Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” (Kanal D) își adoră finii de nuntă și de botez: ”Chiar îmi iau în serios atribuțiile de nașă”

De ceva vreme, tot mai multă lume o întreabă pe Ilinca Vandici când sau dacă are de gând să mărească familia, fără să știe însă că prezentatoarea TV are un număr impresionant de finuți, pe care îi consideră ca pe copiii ei și că, de când s-a căsătorit, își exercită încontinuu rolul de „mamă spirituală”. Ilinca Vandici a povestit în exclusivitatate pentru EGO.ro că își ia în serios rolul de nașă, nu doar la Biserică și la petrecerea de după, fiind activă în viața micuților.

”Prin luna ianuarie, o să mai fiu nașă de botez, după care mai vedem”

Pe lângă Zian, Ilinca Vandici are finuți și finuțe, de-abia le mai știe numărul, undeva în jur de 11 copii, astfel că nu are nici timp și nici energia necesară pentru a o lua de la capăt cu încă un copil biologic. Din 2017, de când s-a căsătorit cu Andrei, vedeta Kanal D a cununat și botezat pe bandă rulantă. La prima vedere pare că nici ea și nici soțul ei nu pot refuza atunci când unul dintre prieteni le cere să le fie nași.

„Nu e chiar așa. S-a întâmplat să fim noi primii din gașca de prieteni de-ai lui Andrei și gașca mea de prietene care ne-am căsătorit și atunci cumva ei, venind după noi, normal că având o relație de ani de zile de prietenie, eu cu fetele, el cu băieții, lucrurile au venit natural și ne-au rugat și întrebat dacă vrem să-i cununăm. După care, evident, oamenii, făcându-și o familie, au făcut un copil, doi, și am botezat copiii. Așa, pentru că avem 6 perechi de fini, fiecare cu câte doi copii, cam despre asta este vorba. Dar, gata, ne oprim!  Rămânem la 6 perechi de fini. Ce se întâmplă aici, în familia asta extinsă, și continuăm oricât de mulți copii ar veni”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro, completând că va face o pauză până anul viitor, în luna ianuarie. „O finuță este însărcinată, trebuie să nască zilele astea și atunci, undeva, prin luna ianuarie, o să mai fiu nașă de botez, după care mai vedem”.

„La ultima petrecere efectiv eram înconjurată de copii”

Cu toate că, în ultima vreme, multe cupluri decid ca nașii de cununie să nu fie aceiași cu nașii de botez ai copiilor, în gașca Ilincăi Vandici se păstrează tradițiile vechi:

„Nu noi am impus asta. Știu că este o tradiție să preia copilul numele unuia dintre nași, noi nu am impus nici treaba asta. Nu am ținut morțiș. Finuții noștri ne iubesc. Noi suntem niște nași extrem de atenți și de drăguți, de sufletiști. Personal, cel puțin, îmi iau extrem de în serios rolul ăsta pentru că a fi naș de cununie și a fi naș de botez nu înseamnă doar să te duci la Biserică și să te duci la petrecere” ,ne-a mai povestit Ilinca.

Ilinca Vandici are o mulțime de fini
Ilina Vandici și soțul ei, în rolul de nași

„Nu îmi poartă nicio finuță numele”

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” (Kanal D) nu este nașă doar cu numele, ci se implică activ în viața finilor săi, indiferent că vorbim despre cei mari sau despre cei mici.

„Îmi face o deosebită plăcere să-mi exercit așa și statutul de nașă pentru că stau de vorbă cu finuții mei pe diverse probleme care apar în căsnicie, în familie și așa mai departe. Pe finuții mici încerc să-i iau să-i duc la Biserică la împărtășit, încerc să fiu alături de ei, să stau de vorbă cu ei, să mă joc foarte mult cu ei. Se simte asta. Chiar acum două săptămâni, când am fost nașă, la petrecerea de a doua zi, la băiță, au venit aproape toți finuții cununați, cu toți finuții botezați. Efectiv eram înconjurată de copii, trăgeau toți de mine, în toate direcții și toate părțile și la un moment dat a venit un copil care nu face parte din familia noastră și m-a întrebat dacă eu sunt mama tuturor copiilor. I-am zis că, da, sunt mama de suflet a tuturor copiilor”, a mai povestit Vandici, subliniind faptul că acesta este și unul dintre motivele pentru care în clipa de față nu simte că ar trebui să mai facă un copil: „Ai înțeles acum? Mulțumesc. Am băieței, am fetițe. Nu îmi poartă nicio finuță numele. Nici Zian. Cu numele lui Andrei am doi finuți. El e mai norocos”.

Ilinca Vandici are o mulțime de fini
Ilinca Vandici și soțul ei

„Zian este foarte gelos”

În plus, Ilinca este conștientă de faptul că Zian este în continuare dependent de ea și că ar fi gelos pe un frățior sau pe o surioară, așa cum vede că este și pe finuții pe care Ilinca îi ia în brațe.

„Zian este foarte gelos. De exemplu, în Biserică, eu am foarte puține poze în care efectiv stau în picioare cu copilul și sunt atentă la slujbă pentru că Zian e lângă mine, mă trage de rochie și eu în general stau cu copilul în brațe dar undeva, jos, la nivelul lui Zian, astfel încât să mă poată vedea, să vadă și copilul. E acolo. Cu toate că eu îi explic, vorbesc cu el înainte, îi spun ce urmează să se întâmple, îi spun că pe el îl iubesc cel mai mult, că el e dragostea vieții mele și iubirea mea, și singurul meu copil, dar e un pic gelos”, a declarat Ilinca.

Ilinca Vandici are o mulțime de fini
Ilinca Vandici și soțul, părinți spirituali

Cu toate că în astfel de situații ar putea să se bazeze pe ajutorul soțului ei, Andrei Neacșu, Ilinca nici nu concepe să nu țină ea în brațe bebelușul pe parcursul slujbei de creștinare.

„Îmi place. Îmi iau în serios responsabilitatea și nu o pasez. Unii sunt și grei, adică undeva la 6-7, poate chiar 10 kilograme, la trei luni, și e un pic dificil să stai jumătate de oră cu ei în brațe, dar nu contează. Chiar îmi iau în serios atribuțiile de nașă”, a mai povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *