Motivul pentru care Laurențiu Duță nu s-a mutat niciodată în București: „Am încercat prin 1998 și nu ne-a ieșit” EXCLUSIV

Solistul trupei 3 Sud Est locuiește în Năvodari. Ce relație are cu fiica lui: ”Nu sunt autoritar cu ea, dar încerc să am discuții destul de serioase și de punctuale”
Motivul pentru care Laurențiu Duță nu s-a mutat niciodată în București: Am încercat prin 1998 și nu ne-a ieșit EXCLUSIV

Laurențiu Duță, de la 3 Sud Est, se numără printre acei constănțeni de succes care nu și-au părăsit orașul natal pentru a căuta alte oportunități în Capitală. Deși poate ar fi fost o mișcare bună, pentru business-ul lui, artistul este de părere că atât timp cât ai ceva de spus în domeniul în care activezi poți să o faci de oriunde. Laurențiu Duță a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a avut un gând, acum câțiva ani, însă și-a dat seama că poate face treabă la fel de bună și din Năvodari.

”Vara este foarte mișto, toată lumea vine la mare ca eu să plec?”

În timp ce alți concetățeni, printre care Simona Halep, Andreea Bănică, Inna, Gică Hagi, Diana Dumitrescu și Dorian Popa, s-au mutat în București pentru a căuta noi oportunități, Laurențiu Duță a ales să nu-și părăsească orașul natal.

„Am încercat prin 1998 cu 3 Sud Est, în primul an, să ne stabilim în București, și nu ne-a ieșit. Apoi am mai încercat o dată cu un apartament pe care l-am cumpărat în București, acum câțiva ani, pe care l-am vândut pentru că stăteam prea puțin în el. Cred că și ideea de a fi mai aproape de familie, e și marea care e fascinantă. Plus că vara este foarte mișto, toată lumea vine la mare ca eu să plec?”, a declarat artistul pentru EGO.ro.

Totuși, trupa 3 Sud Est a reușit să facă performanță și de la distanță, iar de 25 de ani continuă să fie în topurile muzicale din România.

„Dacă aș fi fost în București, probabil că ar fi fost mai multe oportunități de business în zona asta a mea, de ceea ce fac eu, dar am preferat să fiu acolo mai low profile, așa. Dacă ai ceva de spus în muzică poți să spui de la orice distanță. Sunt totuși aproape. E Autostrada Soarelui, în 2 ore și un pic la București”, ne-a mai spus Duță.

 

3rei Sud Est
3rei Sud Est

„Dacă am lansa mai mult de două piese pe an ar fi plictisitor pentru public”

Laurențiu Duță face muzică de 30 de ani, iar de 25 de ani  este împreună cu trupa 3 Sud Est, așa că nu a avut nevoie să vină în București pentru a cunoaște celebritatea. În continuare, toate proiectele lui capătă contur în casa părintească, acolo unde a amenajat o cameră pentru înregistrări.

„Studioul meu principal este în casă. Dacă vreau mixajul final îl fac în spatele casei părinților mei, unde a mai rămas doar tata. Am acolo o anexă și fac mixul final. Am o cameră bine antifonată și aud mai bine detaliile. Nu îi deranjez nici pe vecini, că am antifonat”, ne-a mai declarat Laurențiu, completând că în ultimii ani a preferat să nu mai compună atât de mult pentru el și colegii de trupă.

„Avem o piesă care acum este în derulare pe radiouri, se numește „De ar vorbi inima” și probabil că următoarea piesă o să o lansăm la toamnă, prin octombrie-noiembrie. Suntem o trupă cu un repertoriu atât de mare încât consider că dacă am lansa mai mult de două sau de trei piese pe an ar fi plictisitor pentru public. Crede-mă. E strategia mea, sper să nu fie greșită. E vorba să nu plictisesc”.

3rei Sud Est
3rei Sud Est

Are o relație specială cu fiica lui

Principalul motiv pentru care nu a ales însă Capitala a fost familia lui. Soția lui, Ianula, este profesoară de biologie la o școală gimnazială și i-ar fi fost greu să renunțe la postul ei pentru a căuta unul în București. Mai mult de atât, la mijloc a fost mereu fiica lui, Lorena, care a fost mereu înconjurată de bunici. Înainte de toate, Laurențiu Duță se gândește la familia lui, fiind genul de persoană care pune pe primul plan nevoile fiicei și soției sale.

„Fiica mea este adolescentă acum, are aproape 15 ani. Nu sunt autoritar cu ea, dar încerc să am discuții destul de serioase și punctuale, specifice vârstei fetei mele. Încerc să o fac să înțeleagă și care sunt pericolele, una alta și să aibă grijă. Nu o verific obsesiv. Bat la ușă întotdeauna când vreau să intru la ea în cameră. O îmbrățișez de cel puțin 5-6 ori pe zi, o pup, îi spun că o iubesc. Când îi spun că o iubesc îmi răspunde că și ea, dar așa repede, e un pic reticentă la vârsta asta, că a mai crescut. Dar eu știu că mă iubește”, a mai declarat Laurențiu Duță pentru EGO.ro.

Laurențiu Duță împreună cu soția și fiica lor

Adolescenta este acasă sub atenta supraveghere a tatălui ei, iar la școală e sub cea a mamei, care îi este și profesoară.

 „Eu o duc la școală, o aduc. De câte ori este nevoie. De cele mai multe ori o aduc. Dimineața o duce soția mea, care este și profesoara ei de biologie. Îi pune notele pe bune, nu este deloc influențată de relația mamă-fiică. E corectă. Chiar am întrebat-o recent, că nu știam cum îi spune la școală, la ore, și mi-a zis că o strigă „mama”. Nu este un secret la școală că este mama ei”, ne-a mai dezvăluit artistul.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *