Motivul pentru care Matei Dima nu i-a oferit un rol mamei sale în „Haita de acțiune”. „Am încercat să negociez cu ea” VIDEO EXCLUSIV

Ce costuri au fost pentru producția filmului

Matei Dima are o relație extrem de frumoasă cu familia lui, în special cu cea care i-a dat viață, iar asta a lăsat să se vadă de-a lungul timpului și în videoclipurile pe care le-au filmat împreună. Cu toate că doamna Dima l-a susținut în cariera lui, Matei a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu mai are acces la ea și că nu o mai poate convinge să filmeze așa des alături de el. Dovadă că doamna Dima nu se află în distribuția niciunuia dintre filmele produse de BRomania.

De ce mama lui Matei Dima nu apare în „Haita de acțiune”

Lui Matei Dima nu i-a trebuit prea mult să o convingă pe mama lui să apară în videoclipurile pe care le posta în social media la începuturile carierei sale. În ciuda faptului că este o fire emotivă și de multe ori nu se asemăna cu personajul pe care îl interpreta, doamna Dima a acceptat să joace alături de fiul ei. Ei bine, în momentul în care Matei s-a dedica mai mult producțiilor de film, având la activ mai multe lungmetraje care au făcut istorie în cinematografia românească, precum „5 Gang-Un altfel de Crăciun”, „Miami Bici”, „Copacul dorințelor-Amintiri din copilărie”, „Teambuilding” și mai nou „Haita de acțiune”, doamna Dima nu s-a aflat în distribuția niciunuia dintre aceste filme. Răspunsul a venit chiar din partea lui Matei, care ne-a mărturisit că în clipa de față popularitatea mamei sale a devenit atât de mare încât aceasta nu se mai lasă convinsă cu una cu două, ci că trebuie motivată financiar.

„Nu mi-am permis, domne. Dacă nu mi-am permis, ce să fac? Am încercat să negociez cu ea, am încercat să-i ofer servicii, dar mi-a zis că nu discută, că nu face sub nu știu ce sumă. Degeaba i-am zis că nu avem bani de așa ceva. Atunci a zis că nu face și aia a fost. În partea a doua poate”, a povestit amuzat Matei pentru EGO.ro.

„Haita de acțiune” sare la costuri de milionul de euro

Pe de altă parte, cel mai recent film produs de Matei a avut costurile extrem de ridicate, iar asta s-a întâmplat pentru că BRomania și-a dorit să nu se zgârcească de la nimic atunci când s-a discutat despre calitatea produsului și despre actorii care fac parte din distribuție.

„Eu nu mă uit la bani, eu o fac pentru oameni. Lasă ce am zis mai devreme, acum ai prins alt băiat. Totul este pentru oameni. Uite, el este co-starul meu, Alex Costaru sau Costaru Bogdan”, ne-a mai povestit actorul principal din filmul „Haita de acțiune”, completat de actorul Alex Bogdan, care ne-a mărturisit că el nu și-a primit onorariul. „A zis că urmează să mă plătească”, a spus amuzat Alex Bogdan.

Drept scuză, Matei promite să-și plătească distribuția, însă așteaptă încasările de pe urma filmului pentru a-și recupera investiția, una care se ridică la peste un milion de euro, cu câteva sute de mii mai mult decât la „Teambuilding”. „Stai să vină banii de la cinema. De unde să am”.

Lăsând gluma la o parte, acest lucru nu s-a întâmplat, căci de-a lungul timpului Matei a avut grijă să-și trateze extrem de profi echipa cu care lucrează, însă, cu toate acestea, Alex Bogdan ne-a mărturisit că el ar fi acceptat să joace și fără o remunerație prea mare.

„Eu sunt din Moldova, eu nu am cerut bani. Eu dacă vedeți am bluza asta roz, mi-am mai luat câte o cămașă, câte una alta și din când în când îmi dă o bere. Pentru mine este de ajuns”, a povestit în stilul caracteristic Alex Bogdan pentru EGO.ro.

Citește și Când îi va lăsa Antonia pe copii să vadă filmul în care joacă: „La anumite părți nu este ok să se uite” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *