Motivul pentru care regele Charles i-ar putea lăsa pe Harry și Meghan fără titluri regale. Secretul de la Casa Regală s-a aflat

Harry și Meghan și-ar putea pierde titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

Scris de: Daoud Andra

25 Oct. 2022

Motivul pentru care regele Charles i-ar putea lăsa pe Harry și Meghan fără titluri regale. Secretul de la Casa Regală s-a aflat

Harry și Meghan ar putea rămâne fără titlurile de Duce și Ducesă de Sussex. Ipoteza a fost lansată de mai mulți experți în regalitate, care cred că regele Charles ar putea lua această decizie fără să clipească. În cazul în care Meghan și Harry calcă strâmb, monarhul le-ar putea retrage titlurile atât lor, cât și copiilor lor. Care ar fi motivele care l-ar determina pe Charles să facă acest lucru.

De ce i-ar putea lăsa Charles fără titluri regale pe Harry și Meghan

Prințul Harry și Meghan Markle au decis, în urmă cu ceva timp, să renunțe la o parte dintre obligațiile regale și să se retragă în SUA. Nu au renunțat însă și la titlurile regale, însă ar putea fi obligați să o facă. Mai mulți experți în regalitate susțin că noul monarh nu este la fel de permisiv precum mama sa, regina Elisabeta.

Charles al III-lea le-ar putea retrage titlurile de Duce și Ducesă de Sussex lui Harry și lui Meghan, dacă aceștia vor face greșeli grave. Cei doi se pregătesc să își lanseze serialul de pe Netflix, iar proiectul ar putea pune casa regală într-o situație incomodă. În cazul în care cei doi vor aduce atingere imaginii regalității, Charles le-ar putea retrage titlurile fără să stea prea mult pe gânduri.

„Regele Charles nu va da înapoi și va putea inclusiv să retragă titlurile ducilor de Sussex, cât și pe ale copiilor lor, Archie și Lilibet.”, afirmă Kate Nicholl, expertă în regalitate.

Motivul pentru care regele Charles i-ar putea lasa pe Harry si Meghan fara titluri regale.
Meghan și Harry ar putea rămâne fără titlurile de Ducesă și Duce de Sussex

Ducii de Sussex, conștienți de consecințe

Harry și soția lui sunt conștienți că dezvăluirile lor ar putea face valuri la Buckingham. A făcut-o în trecut interviul oferit de fosta actriță lui Oprah Winfrey. Acum, cei doi au devenit mai conștienți de consecințele acțiunilor lor, odată cu moartea reginei Elisabeta a II-a. Prințul Harry se pregătea să își lanseze memoriile, însă a amânat momentul.

Potrivit lui Kate Nicholl, cei doi și-au dat seama că dezvăluirile pe care le-au făcut în carte și în serialul de pe Netflix „ar putea fi foarte sensibile după moartea reginei”. Din acest motiv, ei  ar încerca să amâne cât de mult se poate lansarea amândurora.

Relațiile dintre cuplul format din Meghan și Harry, pe de-o parte, și ceilalți membri ai familiei regale, de cealaltă parte, rămân tensionate. Acest lucru s-a văzut și la funeraliile reginei, când prințul William i-a tratat cu răceală pe cei doi. Presa internațională a scris că pentru William, gestul fratelui său de a părăsi Marea Britanie a fost unul de trădare și nu l-a iertat nici până în ziua de astăzi.

Publicul așteaptă cu sufletul la gură apariția documentarului făcut de cei doi pentru Netflix, dar și lansarea memoriilor prințului Harry. Rămâne de văzut când vor apărea acestea și ce impact vor avea la Buckingham.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *