Motivul pentru care Roxana Blagu nu-și mai duce fiul la grădiniță. Prin ce operație trebuie să treacă acesta: „M-au sfătuit medicii, vreo patru la număr” VIDEO EXCLUSIV

”Am încercat tot felul de tratamente și nu s-au micșorat”

Roxana Blagu a recunoscut în repetate rânduri că este extrem de atașată de fiul ei, Sasha, și că nu concepe să plece prea mult timp de lângă el. Asta pe de-o parte pentru că micuțul are în continuare nevoie de ea, iar pe de altă parte, așa își mai alină dorul de fiica cea mare. Roxana Blagu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că acum este cu atât mai lipită de fiul ei și pentru că cel mic urmează să treacă printr-o intervenție chirugicală.

Roxana Blagu, despre fiul său: ”Încă dorm cu el”

Rare sunt momentele când Roxana Blagu pleacă de lângă fiul ei, iar atunci când se decide să o facă fie îl sună cu regularitate pentru a se asigura că nu îi simte lipsa, fie îl monitorizează cu ajutorul camerelor de filmat pe care le-a motat prin casă și care îi transmit în timp real pe telefonul mobil.

”Am mai plecat eu fără Andrei și fără Sasha de acasă, dar de data asta a fost prea liniște așa și stăteam cu ochii pe el ca să văd ce face. De obicei îmi mai zicea Andrei una alta, dar acum au avut un weekend ca băieții. Nu sunt geloasă, dar cred că sunt așa mai posesivă și trebuie să știu eu tot timpul ce se întâmplă acolo. Au zile în care își petrece mai mult timp cu Andrei. Nu mor. Mă bucur pentru că eu l-am învățat să aibă timpul lui și cu bunicii, și cu bona, cu noi separat și cu noi împreună, dar cred că nu sunt obișnuită așa. Eu. Eu sunt problema, copilul, dragul de el, nu are nicio problemă. Încă dorm cu el”, ne-a povestit Roxana Blagu despre cea mai recentă escapadă.

Culmea este că nu cel mic este dependent de mama lui și nu poate să facă lucruri fără ea, ci invers. La început Roxana Blagu a simțit un oarecare sentiment de vinovăție pentru că pleacă fără fiul ei de acasă, apoi s-a obișnuit așa, iar acum tot Universul se învârte în jurul lui Sasha.

”La început mă simt așa vinovată că plec fără el. Și față de Andrei cred că mă simt vinovată cu el. Dar cred că trebuie să mă obișnuiesc cu asta că e bine să mai plec și de acasă că vin cu alt vibe. L-am învățat că dacă vrea să vorbească cu mine să mă sune cu cameră și să vorbim. Nu contează, eu îi răspund. Sunt destul de activă, nu stau chiar non stop lângă el, chiar fac și treaba. Dar dacă mă strigă răspund din prima, nu există. Orice discuție avem noi să mă fac că nu aud sau să îl las să mă strige de mai multe ori. Atunci are nevoie, atunci îi răspund. Înțelege dacă îi spun că vorbesc cu cineva și după aceea revin la el”, a declarat Roxana.

Citește și: Roxana Blagu, adevărul neștiut despre modelul blugilor decupați de pe vremea Trident. Cum o pot îmbogăți acum: ”Cu o forfecuță de unghii i-am tăiat” VIDEO EXCLUSIV

Fără să judece alte mame sau să declare că așa trebuie crescut un copil, creatoarea de modă recunoaște că problema este la ea, însă îi place acest stil de viață, nu se plictisește niciodată și cu atât mai mult nu își pierde niciodată răbdarea.

”Sinceră să fiu am stat o lună acasă, singură cu el, fără bonă, fără grădiniță, fără Andrei și mi-am dat seama că am un copil super cuminte. Nu știu dacă era altfel cum reacționam, dar noi vorbim normal, ca unui adult. Chiar acum când am plecat spre acest eveniment i-am spus că trebuie să merg la un eveniment și că nu o să stau mult, că o să-l prind treaz. Că zilele trecute am fost la un alt eveniment și nu l-am prins treaz. Tot timpul mă țin de promisiuni. Nu-l mint niciodată. Îi spun și el îmi spune să merg fără griji”.

Roxana Blagu l-a scos pe Sasha de la grădiniță pentru că urmează să-l opereze de polipi

În momentul de față petrec și mai mult timp împreună deoarece cel mic nu mai frecventează nicio grădiniță. Abia se obișnuise cu colectivitatea, că Roxana Blagu a decis să-l țină acasă din cauza unor probleme de sănătate.

”L-am dus o perioadă la grădiniță, dar acum nu-l mai duc. Are polipi și trebuie operat. M-au sfătuit medicii, vreo patru la număr, că am luat tot ce era în cap de listă, am luat la rând că trebuie operat. Am încercat tot felul de tratamente și nu s-au micșorat, așa că nu avem ce face. Doar că o perioadă trebuie scos din comunitate ca nu cumva să mai ia alte virusuri”.

Citește și: Motivul pentru care Roxana Blagu a decis să-l tundă scurt pe fiul ei. ”Mi-a fost destul de greu, dar am realizat că trebuie să fac acest pas” VIDEO EXCLUSIV

Nu-l lasă la grădiniță, dar nici la bunici. Cel puțin nu singur și nu de la această vârstă. Cu toate că atât mama ei, cât și soacra îi spun să-l lase măcar câte o noapte cu ele, Roxana Blagu nici nu concepe să doarmă fără fiul ei.

”Grădinița ca grădinița, dar vine mama la mine și îmi zice că în vară o să vină și el și cu ceilalți nepoți, că are și ea trei băieți, să stea cu ea. I-am zis că nu, exclus. Mama e la Craiova. I-am zis că niciodată. Eu mergeam la bunici în vacanță, dar eu abia așteptam să merg pentru că acasă nu aveam libertatea pe care mi-o doream. Sasha face ce vrea. Mai am și bona filipineză care îmi spune că mai crește Sasha puțin și când ea o să plece în vacanță, pentru că îi dau vacanță în fiecare an câte o lună, o să-l ia cu ea pentru că are bunici și acolo. Gen părinții ei abia așteaptă să-l vadă. Mă mai ceartă taică-su că zice că o să-l fac un fătălău”, a mai povestit amuzată soția lui Andrei Badiu.

Roxana Blagu se pregătește să se mute în casă nouă

Compromisul pe care l-ar face însă de dragul fiului ei este de a se muta la casă, lucru la care nici nu se gândea până să-l aibă pe Sasha, fiind genul de persoană care preferă mai mult apartamentul în favorea unei case cu curte.

”Nu m-am văzut să stau la casă, dar acum vreau la casă. Adică pe parcurs mă mai schimb. Am găsit ceva și așteptăm să fie gata. O să mai dureze ceva până atunci. Poate între timp ne răzgândim pe altceva. Dar mi-ar plăcea. Pentru Sasha mai mult pentru că văd că-i place foarte mult afară și mi-ar plăcea să aibă o curte și să-i fac eu acolo de toate. În fiecare săptămână merge la bunici, la curte, dar cu noi. Cine mă aude în discuție crede că sunt nebună”, a mai completat amuzată Roxana Blagu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *