Motivul pentru care Valerie Lungu nu își dorește o carieră muzicală: “Am câteva piese”. Mama ei este o celebră artistă VIDEO EXCLUSIV

“Vreau să fiu profesionistă în ceea ce fac”

Valerie Lungu este extrem de cunoscută în mediul online, venind mereu cu un conținut inedit pentru fanii ei. Tânăra ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre motivul pentru care nu s-a implicat și în industria muzicală, deși are un exemplu în familie. Mama ei, Victoria Lungu, este o cunoscută cântăreață.

Valerie Lungu: “Am câteva piese”

Valerie Lungu a avut un contract cu o casă de discuri când s-a mutat în București, ba chiar a și înregistrat câteva piese. Chiar dacă a cochetat cu muzica și mama ei, Victoria Lungu, este o cunoscută interpretă de muzică populară, tânăra își dorește, momentan, să se axeze pe ceea ce are de făcut atunci când vine vorba despre social media:

“Nu, sincer, deocamdată nu, deși am câteva piese. Când m-am mutat în București am fost și semnată la o casă de discuri. Le am acolo. Dar, cumva, m-am regăsit mult prea mult în ceea ce fac momentan ca să am o farfurie plină. Vreau să fiu o delicatesă. Nu. (n.r. nu mai are contractul) Fără să le lansez, le am în telefon, sunt acolo, le ascult acasă. O să vină și timpul cu ele, la un moment dat. Deocamdată vreau să fac altceva și nu pot să mă axez pe două lucruri. Vreau să fiu profesionistă în ceea ce fac. Nu este momentul acum, o să vină momentul să fac și chestia aceasta.”, a mărturisit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”.

Ce spune despre ideea de a juca într-un film

Chiar dacă nu refuză total ideea de a se implica și în lumea actoriei, Valerie Lungu ne-a mărturisit că s-ar gândi foarte mult la această decizie. Tânăra a explicat că totul ține de film, dar și de rol, dorindu-și să aibă un mesaj foarte bun de transmis, indiferent de ce ar realiza:

“Depinde de film, depinde ce rol. Chiar nu m-aș băga la orice, ținând cont că imaginea mea contează foarte mult, dar și ce transmit de acum încolo. Aș avea dubii din punctul acesta de vedere, aș vrea să fie un film bun, un regizor bun și să știu de ce fac asta, care este scopul. Mesajul contează foarte mult.”

Motivul pentru care Valerie Lungu nu își dorește o carieră muzicală în acest moment
Motivul pentru care Valerie Lungu nu își dorește o carieră muzicală în acest moment

“Dacă joc, aș vrea să fie ceva semnificativ”

Tânăra este foarte atentă la ce transmite atunci când vine vorba despre cariera ei din mediul online. De asemenea, în cazul în care s-ar implica într-o producție, aceasta și-ar dori să fie ceva semnificativ:

“Nu neapărat presiune, dar am grijă de mine și de ce vreau să transmit de acum încolo. Persoana mea contează mai mult decât un film în care aș putea să joc într-un cadru și atât. Adică, dacă joc, aș vrea să fie ceva semnificativ.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *