Valerie Lungu, dezvăluiri despre cariera ei: „Eram în lumina reflectoarelor când eram mică”. De ce nu își dorește să facă muzică sau actorie, deși mama ei este cântăreață EXCLUSIV

Valerie Lungu: „Eram în lumina reflectoarelor când eram mică"
Valerie Lungu, dezvăluiri despre cariera ei: „Eram în lumina reflectoarelor când eram mică”. De ce nu își dorește să facă muzică sau actorie, deși mama ei este cântăreață EXCLUSIV

Valerie Lungu este extrem de cunoscută pe social media, având grijă să își construiască o superbă carieră în domeniul ales. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că lumina reflectoarelor nu îi este străină, ținând cont de faptul că mama ei, Victoria Lungu, o lua mereu la evenimente când era mică. Totuși, ea nu a vrut să meargă mai departe într-un domeniu care implică actoria sau muzica.

Valerie Lungu: „Am făcut operă, am făcut actorie, le-am terminat pe ambele”

Valerie Lungu, prezentă la avanpremiera cinematografică „Amsterdam”, ne-a explicat că, în momentul în care a terminat liceul, nu știa pe ce drum își dorește să meargă. Fiica celebrei interprete de muzică populară, Victoria Lungu, a găsit, totuși, un domeniu care i se potrivește perfect, astfel că nu își dorește să se implice în actorie sau muzică:

„Eram în lumina reflectoarelor când eram mică, ținând cont de faptul că mama este cântăreață și mă lua cu ea la evenimente. Deci, practic, de mică am fost în lumea asta. Nu m-am gândit niciodată. (n.r. la a fi cântăreață). Cumva, când am terminat liceul, chiar îi ziceam mamei: „Ce fac cu viața mea?” Nu aveam idee ce voiam să fac. Am făcut operă, am făcut actorie, le-am terminat pe ambele. Treaba aceasta cu online-ul a venit de la sine și zic că îmi vine mânușă. Nu (n.r. nu vrea să facă ceva pe partea de actorie). Nu îmi doresc pentru că am găsit ceva ce îmi dă viață, am găsit ceva ce îmi place atât de mult încât nu mi-aș schimba meseria pentru alte lucruri care vin și pleacă. Consider că am fost făcută pentru ceea ce fac acum.”

Se bucură enorm de aprecierea oamenilor

Îndrăgita influenceriță ne-a explicat că se bucură enorm de faptul că are o comunitate care o iubește. În acest mod, ea încearcă să fie în fiecare zi mai bună pentru fanii care abia așteaptă să vadă o nouă postare:

„Nu cred că am cea mai frumoasă parte. Am comunitatea mea care mă iubește și mă apreciază în fiecare zi pentru ceea ce fac și ceea ce transmit. Cumva, asta mă bucură. Mesajele pe care le primesc, feedback-ul, colaborările pe care le am, acestea mă motivează în fiecare zi să fac și mai bine, mai mult, mai calitativ și mai pe placul oamenilor.”

Valerie Lungu dezvăluiri despre cariera ei
Valerie Lungu

Citește toate comentariile primite pe social media

Cu toate acestea, o carieră pe social media nu este lipsită de coborâșuri, mai ales atunci când influencerii se confruntă cu ura din partea internauților. Valerie Lungu ne-a explicat că are grijă să citească toate comentariile, chiar și pe cele răutăcioase.

„Cea mai grea parte are legătură cu hate-ul pe care îl primești zilnic. Indiferent de cât de perfectă ești, de cum vorbești, indiferent de cum transmiți, oamenii oricum o să găsească un defect pe care să apese indiferent de situație. Poate că nu le place cum ai pronunțat un brand sau nu le place că ești slabă, că ai părul blond. Da, chiar citesc comentariile. Am început, de curând, să le și postez pe social media pentru a le demonstra oamenilor că indiferent de cât de greu este, trebuie să ridici capul și să mergi înainte. Uneori, hate-ul mă motivează. Vreau să le demonstrez oamenilor: „OK, acum ce ai obținut cu asta?”.

„Sfatul meu este că trebuie să apelezi la un psiholog”

Superba blondină îi sfătuiește pe toți să apeleze la un psiholog dacă se confruntă cu ura din mediul online:

„Am avut oameni cu care să vorbesc, am avut un psiholog la un moment dat. Sfatul meu este că trebuie să apelezi la un psiholog, să vorbești cu el. Hate-ul și tot ce se întâmplă în momentul acesta în lume ne poate afecta foarte mult. Știu foarte mulți adolescenți care nu au puterea de a trece peste și nu trebuie să mergem către acest lucru, ci să apelăm la un psiholog, să apelăm la părinți, la un prieten, la oameni care ne înțeleg și ne pot da un sfat corect.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *