Valerie Lungu are planuri mari. E pregătită să facă orice pentru visul ei: “Un an în Dubai, un an în Londra, un an poate în America” EXCLUSIV

“Pot să mă mut oriunde, oricând, chiar și astăzi dacă este posibil”

Valerie Lungu, influencer, le pregătește o mulțime de surprize fanilor săi de pe social media. Tânăra vrea să își îmbunătățească conținutul, astfel că a început deja să vorbească în engleză în videoclipurile pe care le postează pe TikTok. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că s-ar vedea locuind și într-o altă țară, ba chiar ar pleca chiar mâine, făcând tot ce poate pentru visul ei.

”Sincer, m-aș vedea doar în două emisiuni!”

Valerie Lungu ne-a explicat că s-ar vedea participând în două emisiuni, pentru a-și testa limitele, însă nu vrea să dezvăluie numele acestor producții tv. Când vine vorba despre cariera ei din mediul online, tânăra își dorește să devină cunoscută și în alte țări. Nu ar refuza posibilitatea de a se muta în alt loc, ba chiar nu s-ar speria de ideea de a sta în fiecare an în altă țară.

Ego.ro: Care este următorul pas pentru tine? Ce mai vrei să faci în carieră?

Valerie Lungu: Nu știu. Sincer, încerc să fac tot felul de lucruri, am multe idei despre cum aș vrea să arate content-ul meu pe viitor, ce video-uri aș vrea să fac. Habar nu am, cred că mai mult content, mult mai calitativ, să colaborez cu mai multe brand-uri, mult mai mari. Și, na, poate ajungem și noi în America.

Te atrage și un format pe televiziune? Te-ai vedea mergând acum într-o emisiune?

Valerie Lungu: În momentul de față cred că depinde și ce fel de emisiune. Sincer, m-aș vedea doar în două emisiuni , nu vreau să zic pentru că, poate, în viitorul apropiat, o să ajung și eu acolo. Dar m-aș vedea, sincer, într-o emisiune pentru că aș vrea să văd de ce este capabilă această ființă.

“Aș fi concurent la un concurs ca să îmi testez limitele”

Totuși, ce rol ți-ar plăcea să ai, de prezentator sau de concurent? Care ți se pare că ți se potrivește?

Valerie Lungu: Nu m-aș băga la prezentator pentru că nu cred că este exact imaginea pe care mi-o doresc eu, dar aș fi concurent la un concurs ca să îmi testez limitele, sincer.

Accepți provocările?

Valerie Lungu: Da, chiar le accept cu mare putere.

Ce își dorește să facă

Să vorbim și de TikTok. Ai început să vorbești în engleză în videoclipurile tale. Ți se pare cumva că acesta este viitorul ca să ajungi la o altfel de audiență?

Valerie Lungu: Da, acesta este viitorul dacă vrei să atragi altă audiență, dacă vrei să mergi mai departe cu conținutul tău și dacă vrei să ajungi la galele acelea super importante. Sincer, am fost acum la Fashion Week Milano și eram fascinată de alte fete pe care le știam, din alte țări, chiar dacă erau nemțoaice, franțuzoaice. Vorbeau sau puneau subtitrări în limba engleză. Eu le știam pentru că ele pun subtitrări. Vreau și eu să ajung, acolo, unde o fată din Germania, Franța sau din Italia să se uite la mine și să zică: “O știu pe fata asta!”. Nu doar în România, ci vreau să ajung efectiv super departe în momentul acesta. Acesta este țelul meu, asta îmi doresc în momentul de față.

“Eu sunt dispusă să mă mut în toate țările, nu am limite”

Ai menționat America. Te-ai vedea trăind în altă țară? Îți dorești?

Valerie Lungu: Eu sunt dispusă să mă mut în toate țările, nu am limite. Pot să mă mut oriunde, oricând, chiar și astăzi dacă este posibil. Un an în Dubai, un an în Londra, un an poate în America, un an nu mai știu pe unde, dar chiar îmi doresc să diversific și să văd și alte lucruri și alte mentalități.

Te-ai descurca dacă ai pleca singură? Nu îți este frică?

Valerie Lungu: Nu, nu îmi este frică. Să îmi fie frică de cine? De un om? De ce? De necunoscut? I like it! (n.r. îmi place). Hai să descoperim! 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *