Motivul pentru care Xonia nu face plajă niciodată: ”Am grijă să îmi verific fiecare punct de pe corp, fiecare aluniță” VIDEO EXCLUSIV

Prin ce a trecut artista

De-a lungul timpului Xonia s-a pozat pe diferite plaje, în costum de baie, fie că era în România sau în vacanțe, lăsând impresia că este înnebunită după soare, bronz și mare. Adevărul este însă cu totul altul. Xonia a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că de cele mai multe ori afișează un bronz artificial și nu pentru că nu îi place o nuanță mai închisă a tenului, ci pentru că are foarte mai grijă de sănătatea pielii sale.

De ce evită Xonia să se expună la soare

În mijlocul verii, Xonia nu se poate lăuda cu un bronz prea evident, iar asta pentru că nici nu se expune la soare.

”Ăsta pentru mine este un bronz. Eu sunt foarte albă de fel și nu stau la solar, nici nu stau la soare pentru că sunt prea albă și mă ard. Sincer prefer să nu am probleme la nivelul tenului și să fiu sănătoasă, așa că eu optez pentru o bronzare organică. În momentul de față s-a cam luat, dar să știți că încă sunt bronzată. Nu la intensitatea la care sunt imediat după ce mă bronzez, dar chiar sunt. O să văd data viitoare dacă o să pot să mă bronzez cu o nuanță mai închisă”, ne-a declarat cântăreața.

„De atunci încerc să mă feresc”

Pe de altă parte nici nu este învățată să stea cu orele pe plajă, întinsă la soare.

”În Australia, unde eu sunt născută și crescută, iunie este în perioada de iarnă. Plus că în Australia soarele nu este ca și cel din Europa, acolo arde foarte rău și într-adevăr suntem învățați de mici să ne protejăm, să ne dăm cu multă cremă de protecție, să ne punem tricou”, a mai povestit Xonia pentru EGO.ro, completând că a avut parte și de experiențe nu tocmai plăcute de-a lungul timpului așa că acum evită foarte tare expunerea la soare.

”Am făcut la un moment dat insolație, a fost foarte nasol, și de atunci încerc să mă feresc. Am avut o grămadă de reacții atunci și nu îmi mai trebuie.M-am învățat minte. Sincer, în fiecare an când mă duc acasă în Australia îmi fac toate analizele și tot ce ține de sănătate. Dar mai ales am grijă să îmi verific fiecare punct de pe corp, fiecare aluniță, ca să mă asigur că nu a mai crescut, că este în regulă. Încerc foarte mult să previn toate lucrurile astea”.

Citește și De ce nu și-a mai serbat Xonia ziua de naștere în ultimii ani: ”Îmi place foarte mult să nu știe lumea când este ziua mea” VIDEO EXCLUSIV!

”Lucrurile pe care nu le mai port întotdeauna le-am donat”

Xonia reușește însă să-și pună altfel corpul în evidență, nu cu ajutorul bronzului, și anume cu ajutorul hainelor și accesoriilor. Ca orice artist, investește foarte mult în imaginea ei, însă mărturisește că nu merge tot timpul pe ideea de a purta o piesă vestimentară doar o singură dată.

”Piesele pe care le am în această seară sunt ale mele și le păstrez în garderoba mea personală. Ce-i drept multe dintre ținute nu le port de mai multe ori, mai ales dacă am fost cu ele la evenimente sau petreceri modene.

Dar zi de zi, când nu sunt camere și eu totuși trebuie să mă duc să fac cumpărături sau să îmi plătesc facturile, mă duc la studio, trebuie să mă îmbrac cumva și nu pot să îmi cumpăr în fiecare zi o altă ținută. Nu ajungem nicăeri așa.

Îmi port hainele din garderobă cu care prietenii mei, cunoștințele mele, m-au mai văzut îmbrăcată. Mi se pare un lucru normal”, a povestit artista.

„Păstrez doar piesele care îmi sunt foarte dragi”

Nu este adepta evenimentelor de genul ”shop my closet”, ci preferă să doneze din lucrurile pe care nu le mai poartă.

”Lucrurile pe care nu le mai port întotdeauna le-am donat. Păstrez doar piesele care îmi sunt foarte dragi. Dar de cele mai multe ori, după o perioadă în care au stat degeaba în dulap, nu le mai port, sau nu mai simt că sunt în stilul meu, multe dintre hainele mele ajung la altcineva care se bucură de ele. Sunt totuși în stare perfectă și sunt de calitate. Asta fac de mult timp, însă nu o fac frecvent, ci la o perioadă de timp, atunci când îmi fac curățenie în dressing. Nu fac asta în fiecare lună”, a mai completat Xonia pentru EGO.ro, mărturisind însă că de ceva vreme s-a gândit la ideea de a vinde însă piese de brand pe care nu le mai combină în ținutele ei.

”De obicei le dau, nu le vând, dar o să am niște piese vestimentare pe care o să vreau să le vând, care sunt de brand, și pe care o să le postez în curând. Însă, tot ce am dat până acum a fost ca un dar. Dacă pot să fac acest lucru, îl fac cu cel mai mare drag”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Xonia, detalii despre familia ei din Australia: “Mi-ar plăcea să fie mult mai aproape de mine”. Câți copii visează să aibă VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *