Musty, despre relația cu fratele său, Kamara. Adevăratul motiv pentru care s-a înscris la Survivor România: “Credeam că o să fiu în competiție cu el, nu cu alții!” VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțelege Musty cu fratele său, Kamara

Musty, fratele mai mic al cântărețului Kamara, participa în urmă cu doi ani la “Survivor România”. Ulterior, Kamara accepta provocarea, la rândul său, și trecea prin unele dintre cele mai grele probe în Republica Dominicană. În exclusivitate pentru Ego.ro, Musty ne-a vorbit despre relația pe care o are cu artistul în acest moment. De asemenea, el ne-a spus adevărul despre înscrierea la una dintre cele mai grele emisiuni.

Cum se înțeleg Musty și Kamara

Musty, aflat la avanpremiera de gala “Meg2 – Confruntare în adâncuri”, ne-a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său, Kamara. Acesta ne-a explicat că niciodată nu l-a deranjat vreun zvon apărut prin presă, mai ales pentru că problemele de familie nu sunt discutate cu publicul, ci se rezolvă acasă:

“Despre mine? Nu! Eu nu sunt chiar băgat în presă, să îmi vând viața, ca să zic așa, nu îmi place deloc! Tot ce vine și nu este de la mine nu mă deranjează! Tot ce se întâmplă, se întâmplă acasă!

Nu o să mă vezi niciodată vorbind despre probleme sau situații din familie. Nu există așa ceva la mine! Nu o să se întâmple vreodată! Ce se întâmplă între mine și un membru al familiei se rezolvă acasă, rufele se spală acasă!”

Nu știa că fratele lui a trecut printr-o intervenție chirurgicală

De curând, Kamara a recurs la o operație estetică. El a optat pentru blefaroplastie, ținând cont că începuse să aibă probleme cu vederea din cauza pleoapelor căzute. Cu toate acestea, fratele său, Musty, nu l-a sunat, căci nu știa că artistul a apelat la ajutorul specialiștilor. Cei doi nu comunică des în momentul de față:

“Nu l-am sunat. Sincer, nici nu știam. Nu prea comunicăm de mult, el are treburile sale, eu pe ale mele, fiecare este prins cu viața sa. Nu știam, așa că nu am putut să îl sun să îi zic despre ceva ce nu știam!

Îi doresc sănătate și să se recupereze. O să îl sun! Suntem familie, avem același sânge, dar deocamdată nu știam nimic. O să îl sun, să aflu mai multe.”

Citește și Musty, fratele artistului Kamara, nu l-a prevenit pe acesta ce înseamnă cu adevărat show-ul Survivor România. „Știm cum este temperamentul său” VIDEO EXCLUSIV!

Ce spune despre participarea la Survivor

Întrebat dacă intră în cușcă pentru a se lupta cu fratele său, Musty ne-a explicat că nu a refuzat ideea atunci când i s-a propus. De asemenea, atunci când vine vorba de participarea sa la Survivor, el a punctat că s-a înscris în show pentru că spera să fie într-o competiție cu Kamara, însă ruda lui a participat într-un alt sezon:

“Mi s-a propus. Sincer, cu fratele meu, mereu am fost mai competitiv, ca să zic așa. M-am băgat la Survivor pentru că credeam că o să fiu în competiție cu el, nu cu alții.

Nu sunt prea competitiv cu alții sau dacă am fost, am fost cu prieteni apropiați sau cu familia. Mi s-a propus să mă lupt și am zis da, de ce nu? Dar cine știe?”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și De ce nu a mers Gabriella Nastas la Survivor România: “A fost un impediment”. Ce spune despre legătura cu Kamara VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Copilul din imagine a ajuns cel mai iubit actor în România! Nu a terminat niciodată...
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *