Narcisa Suciu, probleme grave de sănătate. “Puteam să nu mai fiu”. Prin ce a trecut artista în ultimele zile

Narcisa Suciu a fost operată de urgență
Narcisa Suciu, probleme grave de sănătate. “Puteam să nu mai fiu”. Prin ce a trecut artista în ultimele zile

Narcisa Suciu a trecut prin clipe de panică! Cunoscuta artistă a fost la un pas să își piardă viața din cauza unei probleme de sănătate. A ajuns de urgență la spital, acolo unde este internată și primește tratament după ce a fost operată.

Narcisa Suciu, stări de rău: “Mihai Mitoșeru m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport”

Narcisa Suciu s-a întors de la Cluj la București cu avionul deși se simțea foarte rău. Mihai Mitoșeru a ajutat-o în aeroport să meargă pentru a ajunge în regulă la cazarea din Capitală. Acolo a primit ajutor de la o asistentă medicală, însă lucrurile se înrăutățeau din ce în ce mai mult.

“Să vă spun de ce am dispărut eu în ultima vreme. (…) Știți că am avut cântare lângă Baia Mare și de acolo am venit la București. Sâmbătă noapte am început să mă simt foarte rău. Duminică dimineață m-am simțit foarte rău. Am vomat, am avut frisoane, a fost foarte rău. Am plecat cu mașina de la Baia Mare, cu frate-miu spre Cluj, unde aveam bilet spre București. Am vomat în mașină, am ajuns în Cluj vomat în Cluj, în lounge-ul din aeroport. Din fericire m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult. Nu știam ce am. În avion am primit o pastilă de la stewardesă de rău de mișcare. Am ajuns în București. Am primit ajutor de la o asistentă care mi-a dat niște injecții, calmante și am adormit. Pe seară am crezut că nu pot să cânt, îmi era foarte rău”, a spus Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu, operată de urgență: “Practic, lunea trecută murisem, cum ar veni”

Narcisa Suciu a fost operată de urgență și era la un pas să își piardă viața din cauza unei septicemii. Apendicele ei s-a spart, iar ea a ajuns în stare foarte gravă la spital. Artista mărturisește că nu a spus nimănui nimic deoarece, potrivit doctorilor, erau mari șanse să piardă lupta cu septicemia. Din fericire, operația a decurs bine, iar după zece zile de spitalizare și tratament, artista a primit vestea că analizele încep să fie din ce în ce mai bune.

“Luni am ajuns la spital, nu mai puteam, am ales un spital despre care știam că are cameră de gardă. M-iau făcut toate analizele posibile, am venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad zero. (…) Aveam un apendice perforat explodat. Practic tot abdomenul meu era un puroi. Am intrat în operație… atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela, medicul anestezist, magică. M-a intubat fără să îmi atace absolut nimic, în niciun fel gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap. Mi-au zis oamenii că operația a fost foarte urâtă, erau șansă să nu mai fiu. A durat vreo patru ore și începem tratamentul. În ultimele zece zile eu am fost în spital.

Există premise să merg acasă, analizele sunt mai bine, încep să am un pic culoare în obraz, în caz că vă întrebați de ce arăt așa. Sunt de zece zile în spital. Practic, lunea trecută murisem, cum ar veni  (n.r. râde). Am fost în septicemie. Analizele mele de după operație arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, era ca și cum pa, mor. Miercuri deja valoarea de înjumătățise. Am băut litri de antibiotice. (…) Am avut branule peste tot, sunt ciuruită. Încă mai fac tratament. Analizele mele arată bine încât să sper că pot pleca acasă. E foarte puțină lume care știe că sunt în spital. Nu am vrut să spun nimănui tocmai că prognosticul era foarte prost. Era mai degrabă că nu apuc să trăiesc. Am avut o baftă să îi întâlnesc pe oamenii ăștia doi la serviciu. Mi-au salvat viața!”, a mai spus Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu a renăscut după această intervenție chirurgicală. Celebra artistă așteaptă să fie externată pentru a merge acasă și pentru a-și relua treptat activitățile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *