Narcisa Suciu se retrage din muzică și showbiz? Ce spune artista despre viitor: “Este o variantă pentru mine” VIDEO EXCLUSIV

Ce visa să se facă în tinerețe

Narcisa Suciu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, având o poveste de viață impresionantă în spate. Chiar dacă și-a construit o carieră spectaculoasă, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că au mai fost meserii la care s-a gândit, de-a lungul timpului. În plus, ea a mărturisit ce crede acum despre retragerea la mănăstire.

Ce meserie și-ar fi dorit Narcisa Suciu să aibă

În cazul în care nu ar fi devenit artistă, Narcisa Suciu se gândea că ar fi putut să fie bibliotecară. Totuși, există și alte meserii care i-au făcut cu ochiul în copilărie:

“Dacă e vorba despre ce voiam să mă fac când eram mică, pe atunci mă gândeam că aș vrea să fiu stewardesă! Aveam senzația că în momentul în care pui uniforma pe tine deja vorbești toate limbile străine. Asta îmi închipuiam! Pe urmă, la un moment dat, când eram foarte mică, mă uitam la femeia care ne aducea corespondența și punea în cutiile poștale scrisori. Mă gândeam că, dacă aș fi în locul ei, aș putea să  itesc scrisorile tuturor! Mi se părea extraordinar! Aș fi vrut foarte tare să fiu ea. Apoi, după ce am mai crescut puțin, m-am gândit că, de fapt, cel mai fain este să fii bibliotecară. Cred că, dacă nu aș fi putut să cânt, asta făceam! Am făcut limbi străine la liceul unde am terminat, dar clasa cealaltă era de biblioteconomie. Cred că mă duceam acolo!”

Află Ce reacție au avut părinții Ramonei Păun când i-a anunțat ce meserie vrea să aibă

Ce spune despre retragerea la mănăstire

Pe când avea doar 17 ani, Narcisa Suciu și-a dorit să se retragă la mănăstire după ce și-a pierdut mama în urma unei lupte crâncene cu o boală dureroasă, cancerul. Totuși, tatăl său nu și-a dat acordul. Acum, îndrăgita vedetă nu exclude această variantă, însă nu se grăbește:

“Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?”

“Sunt lucruri pe care le fac repetitiv”

De asemenea, Narcisa Suciu ne-a mărturisit că nu crede în superstiții, însă are anumite lucruri pe care le face repetitiv pentru a-și aminti de anumite momente trăite. Vedeta a explicat că, uneori, poartă același parfum cu anumite persoane, ori de câte ori se întâlnește cu acestea:

“Superstiții nu prea am, dar sunt lucruri pe care le fac repetitiv, cu un gând în spate. Spre exemplu, există persoane cu care, de câte ori mă întâlnesc, o să folosesc același parfum întotdeauna. Există o haină sau o bijuterie pe care le port pentru că, la un moment dat, într-un oarecare context, mi-a mers bine cu ele și încerc să recreez momentul respectiv.”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *