Ce reacție au avut părinții Ramonei Păun când i-a anunțat ce meserie vrea să aibă: “A fost o adevărată dramă în familie atunci!” VIDEO EXCLUSIV

“Am fost la un pas să dau la Academia de Poliție"

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, bucurându-se de mulți fani care o urmăresc atunci când se află la cârma jurnalului de sport de la Pro TV. Cu toate acestea, Ramona Păun ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că drumul dorit de familie pentru ea era altul.

Ramona Păun: “Am fost la un pas să dau la Academia de Poliție, deși nu mi-am dorit asta”

Familia a îndreptat-o pe Ramona Păun către Academia de Poliție, însă Universul a avut alte planuri cu aceasta. În același timp, vedeta de televiziune ne-a mărturisit că adoră copiii, astfel că putea să fie și educatoare dacă nu lua drumul micilor ecrane:

“Am fost la un pas să dau la Academia de Poliție, deși nu mi-am dorit asta, a fost mai mult o presiune din partea familiei. Întotdeauna mi-au plăcut copiii, poate că aș fi fost educatoare! Mi-a plăcut și zona artistică. Când eram în școala generală aveam o voce foarte frumoasă și cântam la multe concursuri. Îmi plăcea mult să pictez! Dar, ușor, ușor, le-am abandonat și m-am îndreptat către alte domenii și mă bucur că am ales o altă cale. Nu știu cum ar fi arătat zona artistică pentru mine, dar sunt fericită cu ce am ales!”

Citește și Ce-i pregătește Shurubel lui Lili Sandu. Nu are legătură cu emisiunea de la Pro TV: “Nu mă uit la bani” VIDEO EXCLUSIV

Cum au reacționat părinții când i-a anunțat că renunță la Academia de Poliție

Chiar cu 2 luni înainte de examenul de admitere, Ramona Păun și-a anunțat părinții că nu o să mai urmeze cursurile Academiei de Poliție. Chiar dacă familia s-a supărat atunci, căci nu știau cum o să îi fie viitorul vedetei, totul s-a terminat cu bine:

“Ba da! A fost o adevărată dramă în familie atunci pentru că am luat decizia cu vreo 2 luni înainte de examenul de admitere. Ei au considerat că este o decizie foarte proastă să dau la Jurnalism, nu vedeau cum ar putea să fie viitorul meu, îl vedeau chiar sumbru! Dar m-am bazat pe intuiție. Nu mi-am dorit dintotdeauna, nu vreau să fiu ipocrită, să fiu jurnalist. Ca orice copil, atunci când eram micuță, mai jucam și rolul de prezentatoare, mă prefăceam că citesc știrile, dar nu era o dorință atât de puternică. S-a activat cu 2 luni înainte să dau admiterea la Academia de Poliție! Probabil că intuiția a funcționat foarte bine, Universul mi-a transmis că asta este calea pe care trebuie să o urmez.”

Citește și Pe soțul Andreei Esca îl știe toată lumea, însă cum arată cumnata știristei Pro TV. Ce meserie are sora lui Alexandre Eram

Ce spune despre frumusețe

De asemenea, Ramona Păun ne-a vorbit și despre frumusețe, punctând că este o calitate, dar nu neapărat un atu:

“Depinde de context! Nu văd de ce ar fi un defect, toți apreciem frumosul, fie că remarcăm frumosul în oameni, în lucrurile din jurul nostru, în animalele care ne înconjoară. De multe ori, frumusețea e considerată un defect și nu înțeleg de ce. De multe ori există prejudecăți care spun că dacă ești frumos nu ești neapărat și inteligent. Nu înțeleg, nu are nicio legătură inteligența cu frumusețea! Îmi place să cred că este o calitate, nu neapărat un atu care să îți deschidă foarte multe uși. Totuși, dacă vrei să fii fotomodel, aici, da, într-adevăr, trebuie să fii frumos! Dar nu cred că frumusețea ar trebui să conteze cel mai mult, trebuie să vină la pachet cu multe alte lucruri. Îmi place să cred că frumusețea interioară ar trebui să conteze cel mai mult, nu cea exterioară!”

Citește și Cu ce se ocupa Elena Lasconi, înainte de a ajunge primarul municipiului Câmpulung. A lucrat aproape 25 de ani la Pro TV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *