Nașul meu de cununie mi-a mărturisit că mă iubește. Mi-e teamă că va ieși un scandal uriaș

Nu-mi doresc să mă iubească, nu vreau să-i fiu amantă, iar soțul meu nu merită să-i fac așa ceva. Dar e greu să reziști la asemenea insistențe.
Nașul meu de cununie mi-a mărturisit că mă iubește. Mi-e teamă că va ieși un scandal uriaș

Sunt căsătorită de aproape trei ani cu Alex și avem un mariaj fericit. Muncim împreună la propria noastră afacere și ne merge bine. Facem planuri să avem un copil cât de curând, dar ceva ne umbrește viața încă de la nuntă. Însă doar eu știu asta. Alex nu știe și sper să nici nu afle vreodată. Încă în ziua nunții, nașul meu de cununie mi-a mărturisit că mă iubește din prima zi în care m-a cunoscut.

Astfel, ziua care ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața mea s-a transformat într-una din cele mai complicate. În loc să mă bucur de nunta mea, de invitați, încercam să evit contactul vizual cu el, dar și cu soția lui. Miruna e de un bun simț nemaipomenit. Drăguță, amabilă, s-a împrietenit cu mine foarte repede după ce Alex a făcut prezentările. Am fost împreună în concedii și la foarte multe petreceri. Am crezut că avem o cu totul altfel de relație și niciodată, dar absolut niciodată nu mi-a dat prin cap că ar avea astfel de sentimente pentru mine.

Nașul meu de cununie mi-a mărturisit că mă iubește

Abia atunci s-a luminat totul pentru mine. Atunci au început să capete sens pentru mine toate gesturile lui pe care credeam că le face doar din prietenie. Având diferite colaborări cu firma lui, de câte ori îi dădeam documentele necesare, venea cu o ciocolată sau măcar cu câte o cafea și insista să stăm împreună să o bem. Un act banal precum acela de a-i da o factură se transforma într-o mare reușită ce trebuia sărbătorită. Nu mi-am imaginat niciodată că în mintea lui era altceva decât o prietenie fără rețineri.

Din ziua nunții însă totul s-a schimbat. După nuntă, o vreme am fost plecați. Mai întâi în luna de miere, apoi am fost plecați câteva luni în Statele Unite. Am crezut că totul s-a terminat acolo.

După ce ne-am întors însă, părea că a devenit și mai determinat să mă cucerească. Îmi trimite mesaje și mă amenință că, dacă nu merg să mă întâlnesc cu el, îi spune soțului meu că îi fac avansuri. Prima dată i-am zis că nu are decât, că eventual vom râde de el. Dar el cu soțul meu sunt prieteni de când erau copii. Probabil că ar putea să-l convingă, dacă ar vrea. Apoi mă amenință că, dacă nu ies cu el se aruncă de pe bloc. Știu că nu ar face-o, dar e atât de insistent și îmi dau seama că mă manipulează. Dar efectiv nu pot să scap până nu mă văd cu el.

Apoi a avansat și mi-a cerut să mă văd cu el într-o cameră de hotel. A fost rândul meu să-l ameninț că îi spun totul la Alex. El însă m-a amenințat că îi va spune că totul e în mintea mea și că de fapt eu sunt cea care îl hărțuiește pe el. E îngrozitor de insistent și mă copleșește cu cadouri scumpe și cu atenții și oricât ai fi de vitează, e greu să reziști la așa declarații de dragoste. Sau la asemenea insistențe.

O iubire pe care nu mi-o doresc

În cele din urmă, la insistențele lui am cedat și m-am întâlnit cu el în camera de hotel. Acum îmi pare rău și nu mai știu cum să ies din asta.

Alex nu merită să fac așa ceva și nici nu îmi doresc. Nu știu dacă să-i spun, și dacă o fac, cum să i-o spun? Cum ar putea reacționa când mă va auzi că Nașul meu de cununie mi-a mărturisit că mă iubește din prima zi în care m-a cunoscut?

Sigur că mă flatează o astfel de iubire, însă nu mi-o doresc. Nu vreau să fiu cu el, nu vreau să-i devin amantă, nu vreau să mă iubească. Dar nu am nici cea mai mică șansă să îl fac să renunțe la mine. Iar dacă soțul meu află, toată viața mea va fi distrusă. Și a lui Alex. Și ambele familii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.8 50 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *