Will Smith și Jada Pinkett, o poveste de dragoste atipică. Și-au asumat public că au avut relații extraconjugale

Deși au fost la un pas de divorț și ambii au avut relații extraconjugale, pare să fie unul din cuplurile cele mai sudate de la Hollywood.
Will Smith și Jada Pinkett, o poveste de dragoste atipică. Și-au asumat public că au avut relații extraconjugale

Will Smith și Jada Pinkett, o poveste de dragoste atipică pe care o trăiesc de 25 de ani. S-au cunoscut când el avea o carieră în plină ascensiune, iar ea dădea audiții pentru diferite roluri. S-au întâlnit pentru prima oară în 1995, chiar la o audiție pentru un serial unde el avea deja rolul principal.

Ea avea pe atunci doar 19 ani. Dar a fost suficient pentru cei doi să se îndrăgostească. Însă relația lor nu a început decât după ce Will a divorțat. Ei spun că atunci când două suflete sunt sortite să fie împreună, nimic nu este imposibil.  Abia în anul următor au început să se întâlnească după ce actorul ceruse deja divorțul de Sheree Zampino.

Will a considerat divorțul unul din marile lui eșecuri. Dar până la urmă, asta l-a condus spre ceea ce el numește azi „iubirea vieții lui”. „Cu Sheree și cu Trey (fiul din prima căsnicie) a fost o perioadă foarte dificilă. Divorțul a fost cel mai mare dintre eșecurile mele”, a mărturisit actorul în programul pe care Jada îl găzduiește pe Facebook: „Red Table Talk”. Deși acum spune că are o relație foarte bună cu ea și cu fiul lui, care are 29 de ani.

Will și Jada s-au căsătorit la Baltimore pe 31 decembrie 1997 când îl așteptau deja pe Jaden, primul lor copil.

Nu au fost împreună cât timp Will a fost căsătorit

Will Smith și Jada Pinkett au spus că nu s-a întâmplat nimic între ei până la divorțul lui. De asemenea, ea nu și-a dorit niciodată o nuntă. Jada, pe lângă faptul că este o femeie cu caracter puternic și convingeri proprii, este o persoană deschisă la minte și cu mult înaintea timpului ei. În schimb, Will este un bărbat cu un caracter mai charismatic, iubitor și sensibil. Dar tocmai aceste diferențe au fost cele care i-au făcut să înțeleagă mai mult despre ceea ce își dorește fiecare, așa cum au declarat de multe ori.

Will Smith și Jada Pinkett, o familie de artiști

Will Smith și-a ales întotdeauna cu atenție rolurile, în timp ce Jada a reușit să se impună ca producător. Ea a făcut parte din franciza „The Matrix” și este acum gazda celebrului ei „Red Table Talk”.

Jaden, fiul lor născut în 1998, a jucat alături de tatăl lui în filmul de mare succes „În căutarea fericirii” și este model, actor și rapper. La fel ca și părinții săi, a ieșit mereu din convențional și a devenit un model pentru noile generații, datorită capacității sale artistice.

Willow, născută în 2000, seamănă mai mult cu mama ei. Nu-i place să i se spună ce să creadă. Este corectă față de ea însăși și față de alții, iar la 20 de ani s-a dovedit a fi feministă, poliamoroasă și este model, actriță, compozitoare și cântăreață.

Will Sith și Jada Pinkett, o poveste de dragoste atipică

Anii au trecut și puțini au crezut în șansele cuplului de a rezista, chiar dacă pe covorul roșu întotdeauna păreau foarte uniți. Așa că au început să apară zvonuri că Will Smith și Jada Pinkett ar fi avut o căsătorie deschisă. Sau acuzații de posibil divorț, bârfe negate de ambii, de multe ori.

Unul dintre primele derapaje speculate de presă a fost că Jada a avut o aventură cu un prieten de familie, portoricanul Marc Anthony. Cântărețul tocmai își încheiase căsătoria cu Jennifer Lopez. Și, potrivit presei de divertisment, chiar Will se presupune că i-a găsit într-o zi împreună.

Au fost la un pas de divorț

Zvonurile despre infidelitatea Jadei nu sunt ceva nou și au reapărut anul trecut. Atunci s-a dezvăluit că aceasta a avut o aventură cu un prieten al fiului ei. Este vorba despre rapperul August Alsina. Criza declanșată i-a făcut pe ea și pe Will să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat. Micul incident a fost dezbătut pe Facebook Live în celebrului program pe care ea îl găzduiește.

Will a auzit de la soția sa despre această relație, care a venit într-un moment în care cei doi se confruntau cu o criză conjugală și erau despărțiți.  Inițial se spunea că Will cunoștea și aproba relația ei. Acest lucru, pentru mulți părea să confirme că cei doi au o relație deschisă. Dar adevărul este că Jada neagă totul. Ea susține că atunci când s-a întâmplat acest lucru erau despărțiți și se gândeau serios la divorț.

Dar, deși reacția lui Will a fost greu de înțeles, nici el nu a fost chiar un sfânt. Will Smith și Jada Pinkett au fost deschiși în legătură cu probleme lor. Au vorbit  despre mersul la terapie de cuplu și despre modul în care comunicarea deschisă i-a ajutat să poată face față tuturor crizelor timp de aproape 25 de ani.

Will Smith și Jada Pinkett au avut amândoi relații extraconjugale

Will a spus că ambii au avut relații intime cu alte persoane în timpul căsătoriei lor. Într-un nou interviu la GQ, Will a recunoscut că, deși căsătoria lor a fost inițial monogamă, au decis mai târziu să o „deschidă”. Asta după ce „amândoi s-au simțit nefericiți și în mod clar că a trebuit să se schimbe ceva”. În cele din urmă, actorul în vârstă de 54 de ani a spus că și-au oferit reciproc încrederea și libertatea de a-și găsi propria cale. „Căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare”, a spus el.

Will și Jada, care tocmai au împlinit 51 de ani, vor sărbători 25 de ani de căsnicie. Ei au declarat că relația lor a evoluat. „Ea nu a crezut niciodată în căsătoria convențională”, a spus Will în același interviu, în care își promova autobiografia. Dar, în ciuda infidelităților lor și a crizelor la care au făcut față, relația dintre Will Smith și Jada Pinkett este acum într-una dintre cele mai echilibrate etape, scrie glamour.mx.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *