Nativii care înșală cel mai mult. Neti Sandu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Cea mai infidelă zodie

Scris de: Daoud Andra

16 Feb. 2024

Nativii care înșală cel mai mult. Neti Sandu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Fiecare zodie în parte se remarcă prin anumite caracteristici. Dacă unii nativi sunt familiști convinși și rămân fideli ani la rând în relații, alții nu pot sta fără să înșele. Spiritul de aventură și dualitatea personalității lor îi face să fie cei mai aventurieri din zodiac. Care sunt nativii care înșală cel mai mult, potrivit lui Neti Sandu.

Neti îi dă de gol pe nativii care înșală cel mai mult

Semnul zodiacal sub care ne naștem are o influență semnificativă asupra personalității. O spun astrologii, care au identificat, de-a lungul timpului, anumite tipare în care se încadrează cei născuți în fiecare zodie. Dacă unii nativi se remarcă prin empatie, alții prin spiritul de aventură, alții prin încăpățânare, există și o anumită zodie care înșală frecvent.

Neti Sandu a dezvăluit recent care sunt nativii cei mai predispuși să calce strâmb în relații. Invitată la podcastul ”Luni seara”, astroloaga de la Pro TV a fost întrebată care este zodia care înșală cel mai mult. Fără să stea pe gânduri, Neti Sandu a răspuns: Gemeni. Acest semn zodiacal care se caracterizează prin dualitate are mari dificultăți în a rămâne fidel într-o relație.

Citește și: Cele mai infidele semne din zodiac. Nu poți construi o relație de lungă durată cu acești nativi

Specialista a mai dezvăluit anumite trăsături și pentru alte zodii. Potrivit lui Neti Sandu, Racii și Taurii iubesc cu pasiune, iar Săgetătorii sunt aventurieri și au noroc la bani. Balanțele au succes pe toate planurile, iar atunci când vine vorba despre partenerul ideal, cu care poți construi ceva stabil și durabil, acesta este Taurul.

Neti Sandu a dat cartile pe fata
Neti Sandu i-a dat de gol pe nativii care calcă strâmb

Adevărul despre părul lui Neti Sandu

Astroloaga apare zilnic la Pro TV, de ani buni, unde prezintă rubrica horoscop. De când a devenit celebră, Neti Sandu are aceeași tunsoare și aceeași culoare de păr, iar coafura care îi stă tot timpul perfect i-a făcut pe mulți să suspecteze că, de fapt, ar purta perucă. Vedeta s-a confruntat cu tot felul de situații penibile pe această temă, de-a lungul timpului, iar cu ocazia prezenței la podcast, a ținut să lămurească definitiv acest aspect.

Citește și: Zodii care nu iartă și nu uită. Acești nativi sunt faimoși pentru ranchiuna pe care o poartă ani de zile

”Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu! Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?! Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor?

Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro TV”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul ”Luni seara”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *