Ne certăm tot timpul. Nu știu încotro merge relația noastră, am obosit după atâtea discuții, pare că nu găsim un numitor comun

Din cele mai banale motive, ajungem la discuții din cele mai grave.
Ne certăm tot timpul. Nu știu încotro merge relația noastră, am obosit după atâtea discuții, pare că nu găsim un numitor comun

Sunt în această relație de 12 ani. Nu ne-am căsătorit pentru că nu ne-a interesat niciodată. Mereu am spus că o bucată de hârtie nu ne va ține împreună. Și se pare că momentul se apropie. Pentru că de o vreme încoace ne certăm tot timpul. Nici nu mai știu cum să vorbesc cu el, ca să nu-l provoc.

Mă face să mă simt de parcă i-aș încurca viața

E iritat, nervos, nemulțumit, de parcă i-aș încurca toată viața. Cel puțin așa mă face să mă simt.

Ca să fiu sinceră, nu știu încotro se îndreaptă relația noastră, pentru că eu una mă simt obosită de atâtea certuri și discuții în contradictoriu. Niciodată nu reușim să ajungem la un numitor comun.

Orice îi propun, refuză categoric și mă face să mă simt foarte prost. Nu doar că respinge tot ce spun, dar la finalul discuției, mereu am impresia că sunt o proastă și că nu știu să fac nimic bine, sau că nu gândesc deloc. Iar asta nu mi s-a întâmplat până acum. Iubitul meu s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă.

Am un job bine plătit, sunt apreciată pentru munca mea, de altfel, am și evoluat în carieră mai repede decât el. Amândoi lucrăm în domeniul bancar, însă el a rămas un simplu funcționar, în timp ce eu am fost promovată. Nu lucrăm în același loc, dar oricum, cred că puțină frustrare a acumulat, altfel nu-mi explic. În loc să se bucure și să fie mândru de mine, el încearcă din răsputeri să mă facă să mă simt mică și neimportantă.

Ne certăm tot timpul în ultima perioadă

Recent am avut o ceartă mai severă care m-a făcut să mă gândesc la viitorul realației noastră. Știu că sunt 12 ani petrecuți alături de el și dacă ne vom gândi la despărțire, ar fi ca și cum am arunca la gunoi toți acești ani. Dar sincer, nu cred că mai pot suporta multă vreme.

Problema a apărut când, având bilete la un spectacol, am uitat în ziua cu pricina să-i amintesc de dimineață. Așa că mai devreme cu două ore i-am spus că ar trebui să ne pregătim, presupunând că știa că e ziua în care mergem la acel spectacol. El însă s-a înfuriat foarte tare pentru că nu i-am spus mai din timp. Și a început să facă scandal de genul: ce s-ar fi întamplat dacă el își făcea program cu prietenii. Furios că nu l-am anunțat mai devreme, nu a mai vrut să mergem nicăieri. Ca să învăț minte altă dată să nu-i fac eu program. Și să nu presupun eu ce gândește el.

Pentru mine era destul de evident că nu are nimic în program. Am presupus că tocmai de aceea nu a mers nicăieri, pentru că doar discutasem despre seara aceea de multe ori.

Mie mi se pare ridicol motivul pentru care ne-am certat atât de rău și asta m-a pus serios pe gânduri. Mi s-a părut prea mult. Faptul că ne certăm tot timpul a fost, deja, un semnal de alarmă. Dar ieșirea din acea seară este un adevărat „steag roșu” în relația noastră.

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
Breaking News: Anamaria Prodan intervine în scandalul fraților Tate! Ce a putut să spună
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *