Ne certăm tot timpul. Nu știu încotro merge relația noastră, am obosit după atâtea discuții, pare că nu găsim un numitor comun

Din cele mai banale motive, ajungem la discuții din cele mai grave.
Ne certăm tot timpul. Nu știu încotro merge relația noastră, am obosit după atâtea discuții, pare că nu găsim un numitor comun

Sunt în această relație de 12 ani. Nu ne-am căsătorit pentru că nu ne-a interesat niciodată. Mereu am spus că o bucată de hârtie nu ne va ține împreună. Și se pare că momentul se apropie. Pentru că de o vreme încoace ne certăm tot timpul. Nici nu mai știu cum să vorbesc cu el, ca să nu-l provoc.

Mă face să mă simt de parcă i-aș încurca viața

E iritat, nervos, nemulțumit, de parcă i-aș încurca toată viața. Cel puțin așa mă face să mă simt.

Ca să fiu sinceră, nu știu încotro se îndreaptă relația noastră, pentru că eu una mă simt obosită de atâtea certuri și discuții în contradictoriu. Niciodată nu reușim să ajungem la un numitor comun.

Orice îi propun, refuză categoric și mă face să mă simt foarte prost. Nu doar că respinge tot ce spun, dar la finalul discuției, mereu am impresia că sunt o proastă și că nu știu să fac nimic bine, sau că nu gândesc deloc. Iar asta nu mi s-a întâmplat până acum. Iubitul meu s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă.

Am un job bine plătit, sunt apreciată pentru munca mea, de altfel, am și evoluat în carieră mai repede decât el. Amândoi lucrăm în domeniul bancar, însă el a rămas un simplu funcționar, în timp ce eu am fost promovată. Nu lucrăm în același loc, dar oricum, cred că puțină frustrare a acumulat, altfel nu-mi explic. În loc să se bucure și să fie mândru de mine, el încearcă din răsputeri să mă facă să mă simt mică și neimportantă.

Ne certăm tot timpul în ultima perioadă

Recent am avut o ceartă mai severă care m-a făcut să mă gândesc la viitorul realației noastră. Știu că sunt 12 ani petrecuți alături de el și dacă ne vom gândi la despărțire, ar fi ca și cum am arunca la gunoi toți acești ani. Dar sincer, nu cred că mai pot suporta multă vreme.

Problema a apărut când, având bilete la un spectacol, am uitat în ziua cu pricina să-i amintesc de dimineață. Așa că mai devreme cu două ore i-am spus că ar trebui să ne pregătim, presupunând că știa că e ziua în care mergem la acel spectacol. El însă s-a înfuriat foarte tare pentru că nu i-am spus mai din timp. Și a început să facă scandal de genul: ce s-ar fi întamplat dacă el își făcea program cu prietenii. Furios că nu l-am anunțat mai devreme, nu a mai vrut să mergem nicăieri. Ca să învăț minte altă dată să nu-i fac eu program. Și să nu presupun eu ce gândește el.

Pentru mine era destul de evident că nu are nimic în program. Am presupus că tocmai de aceea nu a mers nicăieri, pentru că doar discutasem despre seara aceea de multe ori.

Mie mi se pare ridicol motivul pentru care ne-am certat atât de rău și asta m-a pus serios pe gânduri. Mi s-a părut prea mult. Faptul că ne certăm tot timpul a fost, deja, un semnal de alarmă. Dar ieșirea din acea seară este un adevărat „steag roșu” în relația noastră.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *