Nicole Cherry, provocare inedită pentru Mihai Bendeac. Fanii visează de mult timp să-i vadă împreună pe scenă: “O să vă placă” VIDEO EXCLUSIV

Ce plan are vedeta

Nicole Cherry nu a strâns doar milioane de vizualizări cu piesa ”Dansează amândoi”, ci și multe reacții atât din partea publicului, cât și a prietenilor. Printre cei care au făcut o versiune proprie a melodiei s-a numărat și actorul Mihai Bendeac. Ce-i drept, într-o versiune proprie, printr-un filmuleț parodie. La momentul respectiv, artista s-a amuzat copios, iar acum îi lansează oficial o propunere de colaborare. Prin intermediul EGO.ro, Nicole Cherry îl invită de Mihai Bendeac să scoată o melodie împreună.

Nicole Cherry, mesaj pentru Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a demonstrat că are talent muzical în momentul în care a scos o piesă alături de buna lui prietenă, Delia Matache, așa că nu are niciun fel de scuză pentru a nu cânta și cu Nicole Cherry. Mai ales că îi este și oarecum dator după parodia pe care a făcut-o după piesa ”Dansează amândoi”, dar și pentru că din ce în ce mai mulți fani își doresc să-i vadă într-o astfel de colaborare.

”Păi nu știu. Când vrea el să mai facă o piesă. Nu a mai făcut de mult. Cred că o să colaborăm poate pe alte domenii, dar momentan pe muzică nu știu ce să zic. Cred că este mai probabil să facem un film decât o piesă pentru că, în ultimul timp, nu prea l-am mai văzut. S-a axat foarte mult pe teatru, filme. Acum, nu știu ce să zic: Bendeac, dacă vezi asta, hai să facem o piesă împreună”, a transmis amuzantă Nicole Cherry, completând că sunt însă mai multe șanse să-i vedem împreună într-un film sau un proiect de genul decât pe scenă.

”Mi-ar fi plăcut să colaborez cu Laura Stoica”

Până la o eventuală colaborare cu Mihai Bendeac, Nicole Cherry se pregătește să lanseze o nouă piesă, de această dată cu un artist internațional.

”Am o colaborare. Nu cu Mihai Bendeac. Dar eu zic că am o colaborare care o să vă surprindă și o să vă placă foarte mult. Nu e cu actor. Este un artist foarte mare și mișto”, a mai povestit artista, care, de-a lungul timpului, și-a atins obiectivele de a face featuring cu artiști consacrați din România:

”Am visat să am o colaborare cu Connect-R. Pe care am și avut-o mai devreme decât mă așteptam eu. Sunt mulți artiști de la noi care sunt talentați și mi-ar plăcea să colaborez cu ei. Așa dintre cei care nu mai sunt printre noi mi-ar fi plăcut să colaborez cu Laura Stoica. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Mădălina Manole mi-a plăcut iar foarte mult. Cred că ele sunt în top”.

”Are o genă puternică tata, nu avem ce face”

Între înregistrări, colaborări, emisiuni și alte proiecte profesionale, Nicole Cherry încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru fiica ei, Anastasia. Pe când era însărcinată, artista își dorea ca micuța să fie copia fidelă a lui Florin, soțul ei, și să încheie era lui George Ghinea, căci toți copiii din familie seamănă cu tatăl ei. Toată această ”temere” s-a produs în momentul în care Anastasia a mai crescut și a început să-și contureze mai bine trăsăturile feței.

”Seamănă cu tata. Bine seamănă cu tata, implicit cu mine. Adică e bine. Are o genă puternică tata, nu avem ce să facem. Nu prea avem băieți în neam, nu știu dacă se transmite gena și la ei. Femeile sunt acolo, la putere”, a mai declarat amuzată Nicole Cherry pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *