Nicole Kidman, apariție îndrăzneață la 56 de ani. Fosta soție a lui Tom Cruise a atras toate privirile cu rochia decoltată

Actrița australiană Nicole Kidman a uimit pe toată lumea cu ultima sa apariție publică. În vârstă de 56 de ani, vedeta se menține în mare formă, afișându-și silueta fără cusur într-o rochie cu spatele gol.

Nicole Kidman, într-o rochie cu spatele gol

Fosta soție a celebrului actor Tom Cruise a fost, recent, în centrul atenției datorită ținutei provocatoare. Nicole Kidman a ales o rochie lungă și sexy, care i-a pus în evidență spatele tonifiat. A accesorizat outfit-ul cu pantofi negri și bijuterii delicate.

Nicole Kidman a participat la premiera noului serial „Expats”, care a avut loc la New York (SUA). De curând, actrița a dezvăluit că nu a putut filma o anumită scenă din această dramă.

Stând de vorbă cu ziarul britanic The Guardian despre rolul ei în „Expats”, în care o joacă pe Margaret, care își pierde fiul cel mic la începutul serialului, Kidman a explicat de ce s-a simțit deosebit de vulnerabilă în timpul filmărilor din Hong Kong:

„Eram singură în Hong Kong fără familia mea, ceea ce a fost o greșeală teribilă. Nu puteam să mă urc într-un avion și să ajung la ei. Și nu au putut ajunge la mine. Asta a afectat performanța mea (…)”.

Între timp, „Expats”, care debutează pe Amazon Video pe 26 ianuarie , spune povestea a trei femei – Margaret (Kidman, care este și producător executiv), Hilary (Sarayu Blue) și Mercy (Ji-young Yoo). Este regizat de Lulu Wang și bazat pe romanul „The Expatriates”, scris de Janice YK Lee.

Celebra actriță, adevărul despre divorțul de Tom Cruise

În primăvara anului 2023, Nicole Kidman a rupt tăcerea despre divorțul de Tom Cruise, la mai bine de 20 de ani după despărțire. Privind înapoi, actrița de Hollywood și-a dat seama unde a greșit în relație.

Potrivit starului internațional, prima căsătorie s-a produs mult prea devreme. Cei doi s-au luat când Nicole Kidman abia împlinise 23 de ani, la un an după ce se cunoscuseră pe platourile de fimare.

Un alt aspect care a contribuit la destrămarea mariajului lor a fost diferența de faimă. Tom Cruise era mult mai cunoscut decât Nicole Kidman, ceea ce a pus-o pe ea într-un con de umbră.

Potrivit actriței, deși mulți au crezut că fusese un avantaj pentru cariera sa, în realitate s-a simțit mereu ca „vioara a doua”: „Simțeam că nu meritam să fiu acolo. Mergeam la Oscaruri și în mintea mea era . Simțeam că era de datoria mea să mă îmbrac frumos, să fiu văzută, dar nu auzită”.

În prezent, Nicole Kidman este căsătorită cu Keith Urban de mai bine de 17 ani și au împreună două fete.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *