Nicoleta Nucă, despre cum a învățat să își gestioneze banii: “Mi s-a întâmplat să mă ia valul, să cumpăr de toți banii de pe concert și să ajung să îmi dau seama că nu am plătit chiria!” VIDEO EXCLUSIV

Ce i se întâmpla în trecut

Maturitatea financiară vine cu timpul, astfel că mulți nu știu să își gestioneze banii la o vârstă fragedă. Prin acest lucru a trecut și Nicoleta Nucă, care ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că acum este mult mai atentă la cheltuieli. În trecut, vedeta a punctat că își cumpăra prea multe haine de care nu avea nevoie, însă totul s-a schimbat acum.

Nicoleta Nucă, despre cum își gestionează banii

Nicoleta Nucă ne-a mărturisit că maturitatea financiară a venit cu timpul, căci a învățat să își cumpere lucrurile de care are nevoie. Totuși, în trecut, vedeta ne-a spus că își lua haine pe care le găsea după un an în dulap, cu eticheta pe ele, căci nu apuca să le poarte:

“Cred că este o chestie de maturitate! Eram cheltuitoare și am devenit cumpătată în ani. Am învățat să nu mă las luată de val și să cumpăr pur și simplu, lucru pe care îl pățeam când eram mai puștoaică! Cumpăram lucruri și haine foarte multe și nu le mai purtam! Le găseam și peste un an în dulap, cu eticheta nemișcată!

Am învățat să controlez chestia asta, să mă gândesc mai bine înainte: “Am nevoie de lucrul acesta sau o să îl port o singură dată?”. Știu să îmi răspund! Evit să mai cumpăr prostește! La începuturi, când abia venisem în România! (n.r. i se întâmpla să rămână fără bani). Eu am stat cu ai mei până la 20 de ani și atunci nu aveam grija gestionatului banului!

Dacă aveam nevoie, mi se dădeau bani să cumpăr una, alta și atât! În momentul în care am început să fac bani și să fiu nevoită să îi gestionez pentru chirii, utilități, nevoi mai importante, am dat cu capul de perete la început, până am învățat!”

Ce a pățit în trecut

Mai mult, frumoasa artistă a punctat că i s-a întâmplat, la un moment dat, să își dea toți banii câștigați la un concert pe haine și încălțăminte înainte să plătească chiria. Totuși, vedeta s-a responsabilizat și acum este mult mai atentă la cum gestionează cheltuielile:

“Mi s-a întâmplat să mă ia valul, să cumpăr de toți banii de pe concert haine și încălțăminte și să ajung să îmi dau seama că nu am plătit chiria, ce fac acum? O pun pe seama tinereții și a naivității tipice vârstei!

Acum nu pățesc așa niciodată, am învățat să gândesc într-un mod cumpătat, să prioritizez cheltuielile importante și după să îmi văd de plăcerile personale, care nu sunt tot timpul necesare! Dacă am nevoie de fond de ten pentru că s-a terminat, da, este o prioritate, mă duc și îl cumpăr! Dar dacă zic că m-aș duce prin magazine să arunc niște bani, mă gândesc puțin înainte dacă are rost sau nu!”

Citește și Nicoleta Nucă a fost un copil atipic. Ce făcea artista în copilărie: ”Eram puștoiacă fără minte” VIDEO EXCLUSIV

Este mult mai atentă la partea financiară

Ba chiar, Nicoleta Nucă nu mai comandă mâncare atât de des cum o făcea în trecut:

“Mi-am dat seama de treaba asta până și la comandatul mâncării! Înainte comandam foarte des. Acum gândesc înainte: “Dacă am frigiderul plin cu alimente, știu să gătesc, de ce să comand și să se altereze produsele pe care le am?”.

OK, dacă sunt situații în care mă întorc dintr-un weekend în care am fost plecată și nu am apucat să fac cumpărături, o să comand ceva, dar în rest ne-am obișnuit amândoi să facem lucrurile acestea ca să ne simțim ca acasă!”

Citește și Nicoleta Nucă și-a făcut încă un tatuaj, împinsă de la spate de logodnicul ei. „Noi suntem extreme”. Ce părere are Alex Ursache despre desenele permanente VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *