Nicoleta Nucă, despre momentele dificile din cariera ei: „Contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus” EXCLUSIV

Nicoleta Nucă: ”Nu sunt singura din showbiz care se „bucură” de această atenție negativă”
Nicoleta Nucă, despre momentele dificile din cariera ei: Contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus EXCLUSIV

Nicoleta Nucă nu este recomandată doar de vocea ei superbă, ci și de aspectul său frumos. Artista se bucură de trăsături exotice, tatuaje care o pun în valoare și o siluetă de vis. Cu toate acestea, de multe ori, vedetele se confruntă și cu anumiți admiratori care pot să întreacă limitele. Cântăreața ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a avut parte de asemenea situații, protejându-se de fiecare dată.

Nicoleta Nucă: „Am simțit că au existat admiratori de genul acesta”

Tatuajele Nicoletei Nucă arată senzațional și exprimă creativitatea artistei. Cu toate acestea, multă vreme oamenii au fost sceptici atunci când vine vorba despre acest mod de a ne decora corpul. Întrebată dacă a avut probleme din cauza tatuajelor, ea ne-a spus:

„Nu. Cred și sper că nu mai trăim într-o lume în care oamenii te judecă pentru tatuaje și pentru ce alegi să faci cu propriul corp. Într-adevăr, mai există încă oameni care mă privesc, să zic așa, cu ochi răi. Oricum, noi, persoanele publice, dacă este să o luăm așa, mereu „ne bucurăm” de atenție și de genul acesta, așa că m-am obișnuit.”

Nicoleta Nucă nu s-a luptat cu admiratorii care recurg la diferite gesturi și depășesc limitele. Vedeta a mărturisit că a simțit că au existat acest gen de persoane, însă de fiecare dată a fost înconjurată de oameni din echipa sa. În acest fel, artista s-a simțit în siguranță: „Din fericire, nu. Am simțit că au existat admiratori de genul acesta, dar am avut norocul ca, de fiecare dată în cadrul concertelor, să am lângă mine băieții din trupă, pe manager, tour manager sau pe cei de la securitate. M-am simțit în siguranță și nu am avut niciodată vreo problemă”.

Ce spune despre momentele grele din carieră

Chiar dacă s-a confruntat cu diverse clipe dificile de-a lungul carierei sale, Nicoleta Nucă consideră că secretul stă în a merge cu capul înainte și a depăși orice moment greu:

„Au fost multe momente, dar contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus. Până la urmă, despre asta este vorba. Toți ne confruntăm cu diverse momente dificile în viața noastră, nu doar persoanele publice”.

Nicoleta Nucă și iubitul
Nicoleta Nucă și iubitul

„Cu timpul, am observat că oamenii uită tot mai mult de valori, printre care respectul și educația”

În trecut, Nicoleta Nucă dezvăluia că s-a confruntat cu bullying-ul prin comentariile negative care aveau legătură cu aspectul său. Aceasta este de părere că oamenii uită de faptul că persoanele publice au sentimente și sunt ființe umane:

„Da, dar, din păcate, „gura târgului nu o astupi niciodată”. Într-adevăr, există tot felul de comentarii, dar nu sunt singura din showbiz care se „bucură” de această atenție negativă și comentarii răutăcioase. Oamenii așa sunt făcuți, să se uite la capra vecinului, să aibă impresia că au dreptul și li se cuvine această libertate de a comenta și de a-i judeca pe ceilalți. Există și clasica scuză: „Ești persoană publică, trebuie să îți asumi!”. Păi, nu. Nu sunt de acord cu chestia asta. Nu înseamnă că, fiind persoană publică, nu mai sunt ființă umană și nu mai am emoții, sentimente sau nu mă confrunt cu situații dificile. Cu timpul, am observat că oamenii uită tot mai mult de valori, printre care respectul și educația”.

7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.