Nicu Banea nu scapă de comedie nici în serialul Brigada Nimic: ”Sufeream de blestemul actorului nechemat la castinguri”

O nouă ipostază la Pro TV

Pe Nicu Banea publicul l-a văzut într-o sumedenie de roluri și ipostaze, toate în seriale și filme de comedie, postură pe care actorul nu doar că o îmbrățișează cel mai bine, dar îi și place la nebunie. Cât de curând, îndrăgitul actor din ”Teambuilding” va putea fi văzut într-o nouă ipostază, de data aceasta în cea de polițist, în serialul de comedie ”Brigda Nimic”, produs de Pro Tv. Despre ce înseamnă ”blestemul” actorului de comedie, cum a ajuns în această breaslă, dar mai ales ce va face cu personajul Cosmin pe care l-a creat în mediul online, ne povestește chiar Nicu Badea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro.

Nicu Banea, despre serialul de comedie ”Brigda Nimic”

EGO.ro: Dacă la ceilalți actori din distribuție am încercat să-mi imaginez personajul pe care îl vor interpreta în serial, pe tine, sincer, chiar te văd în toate tipologiile. Totuși, care a fost lozul câștigător? Ce tipologie interpretezi de această dată?

Nicu Banea: De aceasta dată joc tipologia unui polițist. Sper să vă placă.

Citește și Cătălin Neamțu de la Pro TV, despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete. Ce fobie neobișnuită are: „M-a nenorocit” VIDEO EXCLUSIV

EGO.ro: Lumea te-a cunoscut în seriale de comedie și în sketch-uri, încât nu cred că vreun director de casting ar putea să te cheme pentru un rol într-o dramă. Zic bine? Ai parte de așa zisul ”blestem” al actorilor de comedie?

Nicu Banea: Până acum câțiva ani sufeream de ”blestemul” actorului nechemat la castinguri. Așa că…e bine și așa. Însă ”Brigada Nimic” este, într-adevăr, un serial de comedie.

”Eu am vrut să fiu doctor, însă părinții meu au insistat să fiu actor”

EGO.ro: Cum a pornit toată aventura către o carieră în actorie? De mic erai în centrul atenției și îi binedispuneai pe cei din jur? Sau ai avut nevoie de ajutor pentru a intra la Facultatea de actorie, la modul că a trebuit să te pregătești cu un profesor?

Nicu Banea: Cele două întrebări nu se exclud. Cred că eram în centrul atenției ca orice copil. Nu îmi amintesc să fi avut o dorință aparte pentru atenție. Legat de carieră, eu am vrut să fiu doctor, însă părinții mei au insistat să fiu actor (râde).

EGO.ro: Te-am urmărit în diverse proiecte și de fiecare dată m-am întrebat cu ce ai greșit de mereu ești îmbrăcat cu cele mai ciudate haine. Știu că pentru un bărbat nu contează asta, dar mai poți să vezi echipa de la costume când vine cu ținutele pregătite pentru personajele tale?

Nicu Banea: Cred că hainele sunt destul de bine alese în concordanță cu personajul pe care îl joc. Persoanele de la garderobă fac o treabă excelentă.

”În toamnă, voi reveni cu proiecte noi pe YouTube”

EGO.ro: Am văzut că nu mai ești implicat în zona de online, mai exact ți-ai cam părăsit fanii de pe YouTube. De ce?

Nicu Banea: În toamnă, voi reveni cu proiecte noi pe YouTube.

EGO.ro: S-a întâmplat în perioada în care postai frecvent filmulețe pe YouTube să fii confundat cu personajul pe care îl interpretai? Să creadă cineva că există Cosmin cu adevărat și că nu este un personaj creat?

Nicu Banea: S-a întâmplat destul de frecvent. Cel mai probabil se va mai întâmpla.

Vezi și Alin Gălățescu, detalii secrete despre mama fiicei sale: “Ne-am focusat prea mult pe ea și am uitat de noi” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *