Alin Gălățescu, detalii secrete despre mama fiicei sale: “Ne-am focusat prea mult pe ea și am uitat de noi” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știai despre criticul de modă

Alin Gălățescu și fosta soție, designerul Simona Semen, au rămas foarte buni prieteni după ce s-au decis să meargă pe drumuri separate. Fosta soție și criticul de modă dau dovadă de eleganță atunci când vine vorba despre legătura păstrată și implicarea în creșterea micuței pe care o au împreună. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, acesta a vorbit despre fosta parteneră, dar și despre fiica lui.

Alin Gălățescu, despre relația cu fosta parteneră și fiica sa

Alin Gălățescu este un părinte extrem de atent și dedicat, reușind să se înțeleagă perfect cu fosta lui parteneră, mama fiicei sale, atunci când vine vorba despre creșterea micuței. Totuși, el nu este de acord cu show-urile de copii, la care prințesa lui, Elida, a mai participat, în trecut:

“Nu am nicio idee! Nu știu. (n.r. dacă fiica lui o să defileze în evenimentele sale) M-aș bucura pentru că asta înseamnă că o să mai fac modă pentru cel puțin 12-15 ani de acum încolo! E un semn bun, sper să o fac! S-a mai jucat în niște show-uri de copii, dar sper să o ia mai în serios. Nu îmi plac show-urile de copii, sunt niște mafii, niște premieri lipsite de sens, niște proporționalități aberante! Un show de copii durează 5 ore, e aberant! Îi cheamă de dimineață, în timp ce eu chem fetele la 12, la 13, unele au venit chiar la 14. Copiii stau de la 10, 11. Show-urile de copii sunt mai mult pentru părinți! Nu îmi place modul în care sunt tratați și modul în care se înțelege la noi povestea aceasta! A fost în câteva show-uri, chiar și în unul drăguț la Raluca Soare. A fost lejer, controlat, firesc. De obicei pe mine cade beleaua! (n.r. să meargă cu fiica lui la show-urile de copii). Dar, spre exemplu, show-ul Ralucăi l-a făcut exact după un regim firesc. Am stat 2 ore, nu era o problemă! Acolo am schimbat cu Simona pentru că aveam, în paralel, alt show, o lansare de parfum!”.

Se înțelege perfect cu mama fiicei sale

Alin Gălățescu și mama fiicei sale, designerul Simona Semen, au o legătură frumoasă de prietenie, chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate din punct de vedere amoros. Criticul de modă consideră că nu este nevoie să existe ură acolo unde, cândva, a fost iubire:

“Ne sincronizăm perfect, nu există! Fiecare spune ce presiuni are, unde se poate, unde nu se poate și cădem întotdeauna de acord. Mi se pare firesc, nu înțeleg de ce trebuie să te urăști cu cineva, mai ales când a fost dragoste! Cea mică a fost din dragoste, am făcut-o la Paris, dorită. Chiar în ziua în care am stabilit să facem, am făcut! Totul este perfect. Singura chestie este că ne-am focusat prea mult pe ea și am uitat de noi, dar se întâmplă! Nu înseamnă că nu am rămas la fel de buni prieteni, nu s-a schimbat nimic! Așa ar trebui să se întâmple peste tot, dar viața e bizară! Se vede că se poate, mi se pare că este foarte important să spui și să faci lucruri dând propriul exemplu. Acum pot să vorbesc liniștit despre dietă, de exemplu, pentru că am scăpat de cel puțin 12 kilograme și mă simt extrem de bine! Pot să vorbesc de operația de deviația de sept, într-adevăr, merită făcută, cu mare grijă, la doctori foarte buni!”.

Ce spune despre modelele din show-urile sale

Alin Gălățescu este cunoscut pentru show-urile de modă excepționale pe care le pune în scenă. Starul ne-a explicat cum trebuie să fie un model pentru a face parte dintr-un astfel de eveniment:

“În ultima perioadă experimentez destul de mult, mai ales la nivelul vârstelor. E greu să ieși din sub 1,70, e imposibil. E o chestie de proporție! Kylie Minogue care este o minunăție de femeie are 1,55 și sunt multe ca ea, Vanessa Paradis și așa mai departe! Sunt femei superbe de orice înălțime, dar în zona de modă există niște perspective, distanța publicului față de subiect, mișcarea, e o chestie de arhitectură, până la urmă. Respectiva perspectivă te turtește, în ochii publicului ajungi tot cam la 1,60. Atunci, tu trebuie să fii mai înaltă. Designerii lucrează, totuși, pe niște proporții. Dacă ești foarte mică, rochiile vor sta ciudat. Moda se bazează pe expresivitate și pe rapoartele corpului. Dacă ai expresivitate și rapoarte foarte bune, aproape că poți să faci orice”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *