Cum a slăbit Alin Gălățescu peste 10 kilograme. Dieta nouă care i-a rezolvat multe probleme: „E foarte simplă!” VIDEO EXCLUSIV

Cunoscutul critic de modă a ținut o dietă care l-a scăpat de kilogramele în plus

Alin Gălățescu, analist de modă, stilist și îndrăgit organizator de evenimente, s-a decis să facă o schimbare în ultima perioadă cu privire la aspectul fizic. Cunoscutul critic de modă a ținut o dietă care l-a scăpat de kilogramele în plus, dar și de câteva probleme de sănătate. Acesta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre schimbările din viața sa, explicând cum arată meniul său acum.

Alin Gălățescu, schimbare uluitoare

Alin Gălățescu a trecut printr-o schimbare uluitoare în ultima perioadă. Criticul de modă a scăpat de kilogramele în plus după ce a recurs la o nouă dietă, care este pe bază de shake-uri. Ba chiar, se pare că masa musculară nu i-a fost atacată, chiar dacă nu a făcut sport în această perioadă:

„Am slăbit vreo 12 kilograme. E o dietă nouă, numită Toman. E foarte simplă. Sunt niște shake-uri naturale, pe care le faci, unele dulci, unele sărate. Sunt într-o ordine, dulce, sărat, dulce, sărat, dulce. Sunt foarte gustoase. Eu nu vreau să iau broccoli, să îl amestec cu spanac și dimineața să am o bucurie că îmi încep ziua direct cu un pumn în față, fiind verde și plin de nutrienți. Această dietă este naturală și a rezolvat principala problemă a unei slăbiri accelerate, căci organismul atacă mușchii prima oară când slăbești ca să își ia energie. Dieta evită mușchii și atacă direct grăsimea. Am și verificat asta. Grăsimile au scăzut cu 4% și mușchii au crescut cu 1%, deci e foarte clar că nu au fost atacați deloc, căci nu am făcut sport, nu aveam cum. Nu a fost deloc atacată masa musculară, ceea ce e marea problemă a tuturor dietelor.”

A scăpat de multe probleme

De asemenea, Alin Gălățescu, prezent la lansarea colecției de toamnă/iarnă a unui brand cunoscut, ne-a spus cum arată meniul său de la prânz. În plus, dieta aceasta l-a scăpat de multe probleme de sănătate, căci îndrăgitul critic de modă și-a dat seama că avea probleme cu tensiunea înainte de a slăbi:

„Mănânc la prânz pește, pui, curcan, legume, ceva lejer, cam cum ar trebui să mâncăm toți. Evit cartofii prăjiți, băuturile carbogazoase, pâinea, lucrurile evidente care ar trebui să aibă pe ele un semn mare cu „Atenție, nu sunt foarte sănătoase!”. Aveam hipertensiune și în mai puțin de o lună am ajuns la normal. Aveam 18 cu 10, cu 11, iar la 22 nu mai ești. Era foarte mult, iar acum am 13 cu 8. Am fost în spital, aveam deviație de sept și am rezolvat-o, iar atunci aveam 11,7 cu 8. Sunt multe probleme pe care ți le rezolvă.”

Citește și Alin Gălățescu, dezamăgit de reperele pe care le aleg azi adolescenții în modă. „Lipsește peste tot bunul gust”. Rolul părinților în educația estetică VIDEO EXCLUSIV

Cum funcționează dieta și cât a slăbit într-o lună

Alin Gălățescu a reușit, într-o lună, să slăbească în jur de 12 kilograme. Acesta ne-a dezvăluit că primele două săptămâni au fost mai stricte, însă, după această perioadă, a început să reintroducă și alte alimente în meniul său:

„Eu o țin constant. Teoretic, ai 2 săptămâni stricte în care iei doar respectivele shake-uri, iar după începi ca la copiii mici, începi să bagi carne, legume, brânzeturi. Încet, încet, începi să le bagi aproape pe toate, dar 2 săptămâni trebuie să iei doar shake-uri. Eu le iau în continuare, căci îmi plac. Într-o lună. (n.r. a slăbit 12 kilograme) E extrem de surprinzător. Ești puțin mai moale, căci organismul trebuie să consume întâi de acolo și după să îți dea, dar, în rest, nu e nicio problemă. Ba chiar, au fost rezolvate niște probleme de musculatură, de încheieturi. De acolo am plecat la investigație. Din nimic, căci nu aveam nimic, m-am trezit că, de fapt, chiar trebuie să o iau în serios.”

Citește și Alin Gălățescu, dezvăluire emoționantă despre viața de tată. Cum l-a schimbat venirea pe lume a fetiței lui: „Este fabulos” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *