Nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție din partea lui Patrick Mouratoglou. E anunțul momentului despre Simona Halep

Mesajul exploziv al antrenorului francez la adresa ITIA: „Încetați hărțuirea”
Nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție din partea lui Patrick Mouratoglou. E anunțul momentului despre Simona Halep

Patrick Mouratoglou a lansat un atac extrem de dur la adresa Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA), după ce instituția a afirmat că Simona Halep se face vinovată de un nou caz de dopaj, ca urmare a analizării valorilor prezente în pașaportul său bilogic. Antrenorul fostului lider WTA consideră că ceea ce face ITIA în momentul de față în cazul Simonei Halep este o „hărțuire de neconceput” și le-a cerut reprezentanților acesteia să nu mai amâne audierea elevei sale.

Nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție din partea lui Patrick Mouratoglou

Antrenorul francez a postat un mesaj-manifest pe pagina sa Twitter la adresa ITIA și cere ca Simona Halep să nu mai fie „hărțuită” de Agenție, despre care spune că nu mai este convins acum că dorește aflarea adevărului.

„În primul rând, vreau să spun că am plănuit să mă feresc de orice comentarii publice cu privire la cazul Simonei Halep, deoarece credeam cu adevărat că ITIA va efectua o anchetă corectă pentru a stabili adevărul. Faptul că nu am deloc acelaşi sentiment acum este tulburător şi m-a determinat în sfârşit să scriu aceste cuvinte. Am avut norocul să o cunosc pe Simona Halep în aprilie 2022 şi de atunci lucrăm împreună. Vreau să spun câteva cuvinte despre ea pentru cei care nu au cunoscut-o vreodată: am descoperit în Simona o persoană foarte rară.”, își începe Mouratoglou mesajul.

Antrenorul francez o caracterizează pe eleva sa ca fiind o persoană „bună” și „dulce”, care nu manifestă „nicio agresivitate și nicio invidie față de nimeni”.

„Toată viaţa şi-a dedicat-o tenisului. Este o pasiune din copilărie. Nu a tatălui ei, nu a mamei ei, doar a ei. Este o dovadă că a primit cea mai bună educaţie, cu valori extrem de puternice pe care le păstrează în interiorul ei”, a mai scris el.

„Am crezut că ITIA va urmări scopul de a stabili adevărul, dar ei încearcă să dovedească faptul că e vinovată”

Patrick Mouratoglou este convins că Simona Halep nu s-ar fi pretat niciodată să trișeze și să consume substanțe interzise. El afirmă că a crezut în corectitudinea ITIA și în faptul că aceștia își doresc să afle adevărul, dar în cele din urmă a realizat că scopul Agenției este acela de a o găsi vinovată pe sportivă cu orice preț.

„Susţinerea lumii tenisului pentru ea a fost extrem de puternică, pentru că oamenii care o cunosc sunt convinşi că ea nu ar fi făcut niciodată ceea ce este acuzată că a făcut. Din ziua în care ITIA a acuzat-o, am fost şi voi continua să fiu lângă ea în fiecare zi pentru a o susţine în lupta ei pentru adevăr.

În primul rând, vreau să spun că sunt un puternic susţinător al unui sport curat. Cred că tenisul are nevoie de un sistem antidoping care să fie capabil să-i alunge pe trişori. Acestea fiind spuse, sunt extrem de şocat de modul în care a fost gestionat acest caz. Am crezut că ITIA va urmări scopul de a stabili adevărul, dar ei încearcă în mod clar să dovedească faptul că e vinovată, deşi ea a reuşit să prezinte multiple dovezi ale nevinovăţiei sale din decembrie 2022. Această ultimă acuzaţie care i-a fost trimisă ieri, care este total legată de primul caz, este o pură interpretare a paşaportului ei sangvin.

Cu alte cuvinte, ITIA nu a găsit nicio substanţă ilegală în sângele ei, ci doar afirmă că parametrii ei sangvini sunt „suspecți”, a mai scris Mouratoglou.

„Cer ITIA să înceteze această hărțuire”

Antrenorul a mai spus că „un expert care a făcut o verificare a stabilit că „declarația este greșită, parametrii ei sangvini fiind perfect normali”.

„Simona a spus clar că nu cere niciun tratament special, ci aplicarea regulilor care prevăd că are dreptul de a fi judecată de un tribunal independent. De aceea, cer ITIA să înceteze această hărţuire de neconceput şi să înceteze amânarea constantă a audierii, care ar fi trebuit să aibă loc în februarie şi care acum este programată la sfârşitul lunii mai”, a conchis el, pe Twitter.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
Apariție total neașteptată a premierului Ciolacu la un meci din România! Cum a fost văzut...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Florin Piersic, mutat la București cu avionul SMURD 😲 Decizia medicilor din Cluj, după ce...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *