Noi detalii despre separarea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă. Un apropiat a făcut mărturisirea: „Era limpede”

“Mai cu manta, ea povestise despre treaba asta inclusiv la mine în podcast"
Noi detalii despre separarea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă. Un apropiat a făcut mărturisirea: Era limpede

Cristina Ich a dezvăluit încă de acum trei luni detalii despre despărțirea de Alex Pițurcă. Radu Țibulcă, prietenul vedetei, a declarat că ea a dat de înțeles în podcastul lui că relația lor nu mai există. Ce spune însă despre toată această situație?

Noi detalii despre separarea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă: „Era limpede deznodământul”

Radu Țibulcă și Cristina Ich au o prietenie de mai mulți ani. Vedeta a acceptat să vorbească în podcastul lui, “Vin de-o poveste”, despre ce se întâmplă în viața ei. Încă de atunci oamenii s-au întrebat ce se petrece între ea și Alex Pițurcă, cel alături de care are un copil, pe Noah, de trei ani.

Întrebat despre separarea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă, Radu Țibulcă a evitat să dea detalii, însă susține că din declarațiile Cristinei era limpede că așa urma să se încheie relația lor.

“Mai cu manta, ea povestise despre treaba asta inclusiv la mine în podcast, acum trei luni de zile. Acum îți dai seama, părerea mea personală despre situație mai puțin contează, pentru că aia este una intimă, este relația ei, nu putem să intrăm în casa omului mai mult decât ne permite omul în sine. Din ceea ce a spus ea, eu cred că, pentru orice om zdravăn la cap, era limpede deznodământul!”, a spus Radu Țibulcă pentru cancan.ro.

Noi detalii despre separarea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă
Noi detalii despre separarea dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă

Cristina Ich, detalii despre separarea de Alex Pițurcă

Cristina Ich a decis să facă totul public pe pagina ei de Instagram după ce în presă au apărut mai multe informații conform cărora despărțirea ar fi fost una abruptă. Vedeta a lămurit întreaga situație, explicând ce s-a întâmplat în timp cu relația dintre ea și Alex Pițurcă. Nu a fost vorba de o decizie de moment, cei doi și-au acordat timp pentru a-și da seama ce este necesar să facă mai departe. Astfel au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

În același timp, Cristina Ich și Alex Pițurcă rămân prieteni și, cel mai important, se vor ocupa de creșterea și educarea lui Noah, fiul lor. Chiar dacă apăruse în presă zvonuri conform cărora dacă vedeta l-ar fi cunoscut mai bine înainte pe Alex Pițurcă nu ar mai fi făcut copilul, Cristina Ich susține că este total neadevărat. Cristina declară că atât ea, cât și Alex, l-au dorit pe Noah.

“În realitate, tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicate, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfect, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continua creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat o altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a spus Cristina Ich.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *