Nostalgia 2022. Când și unde are loc cel mai așteptat eveniment al toamnei. Cât costă biletele

Bilete Nostalgia Imaginarium, organizat la Romexpo. Accesul minorilor este interzis!
Nostalgia 2022. Când și unde are loc cel mai așteptat eveniment al toamnei. Cât costă biletele

Nostalgia 2022 este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei. Acesta este organizat în perioada 10-12 noiembrie la Romexo, unde sunt așteptați sute de iubitori ai muzicii de toate genurile. Organizatorii evenimentului invită oaenii să danseze să iubească și s- trăiască în imagini două zile intense. Iată mai jos tot ce trebuie să știți despre eveniment și cât costă biletele puse în vânzare.

Nostalgia 2022 începe pe 10 noiembrie

Bilete Nostalgia Imaginarium, organizat la Romexpo. Accesul minorilor este interzis!

 • VIP pe zi – 500 lei
 • Bilet acces general joi (earlybird) – 55 lei
 • Bilet acces general vineri (presale) – 150 lei
 • Bilet acces general sâmbătă (presale) – 175 lei
 • Accesul minorilor este interzis!

Biletele achiziționate nu pot fi returnate sau modificate.

„NOSTALGIA este un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care au experimentat NOSTALGIA s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00. Pentru NOSTALGIA 2022 pregătim mult mai mult decât am făcut până acum”, a fost mesajul transmis de organizatori.

„Iubim în imagini.
Dansăm în imagini.
Ne bucurăm în imagini.
Ne amintim în imagini.
Proiectăm viitorul în imagini.
Trăim în imagini”, este sloganul Nostalgia 2022.

Alte evenimente importante în acest an

Central European Film Festival 2022

„Anul acesta, Central European Film Festival se va desfășura în perioada 11-13 noiembrie. Organizatorii evenimentului vor aduce în fața publicului concepte cinematografice internaționale din centrul și estul Europei.

Ediția de anul aceste se numește „METAMORFOZE”. Evenimentul este unul cinematografic menit să provoace dezbatere și să prezinte șabloane de gândire prin intermediul producțiilor cinematografice.

Nostalgia 2022

Central European Film Festival 2022 va avea loc la Cinema Victoria din Timișoara. Este primul dintre cinematografele tradiționale ale orașului reabilitate și redeschis către public, administrat de către Centrul de Proiecte Timișoara”, se arată în mesajul organizatorilor.

A doua zi sunt invitați pe scenă Marius Revent de la „Încă ceva” și Sucre. Evenimentul se încheie cu „Nu te teme, Iacob”, un film de cinemateca.

Urban film Festival

La Cinema Elvire Popescu București va avea loc între 9-13 noiembrie, UrbanEye Film Festival, unul dintre cele mai importante evenimente din an.

Organizatorii eu pregătit în cadrul festivalului, o secțiune cu filme arhivă despre București, denumită „100 de ani de plimbări prin București”.

,,Aproape o sută de ani din istoria capitalei sunt cuprinși în cele 21 de filme propuse de retrospectivă, căci deși au fost realizate între 1931 și 1981 unele dintre ele includ imagini în mișcare din România finalului de secol al XIX-lea și începutului de secol al XX-lea.

Ce va cuprinde festivalul

 • filme de ficțiune
 • documentare de montaj
 • filme-eseu
 • buletine de știri
 • filme coregrafice
 • filme experimentale ce au în centru Bucureștiul

Cele cinci programe încearcă nu doar să restituie un oraș aflat într-un continuu proces de schimbare, în funcție de politicile regimurilor care s-au succedat la conducere, ci și fațete diferite ale acestuia.

Exact așa cum s-au reflectat ele, în timp, prin viziunile unor cineaști mai mult sau mai puțin cunoscuți” , au anunțat organizatorii.

În vara acestui an, Festivalul Nostalgia a fost organizat în Parcul Izvor, fiind unul tre cele mai așteptate evenimente ale verii. Mii de oameni au fost prezenți, s-au distrat și au trăit la intensitate maximă momentul.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.