Noua casă a Vlăduței Lupău e aproape gata! Cum arată vila pe care ea și Adi Rus au construit-o de la zero

"Sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior"

Vlăduța Lupău și Adi Rus se vor muta în curând în casă nouă. Cei doi au construit de la zero o vilă spațioasă, exact pe gustul lor. Artista merge destul de des să vadă cum evoluează lucrările și numără zilele până când vor putea locui acolo.

Noua casă a Vlăduței Lupău e aproape gata. Cum arată vila artistei și a lui Adi Rus

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit în urmă cu aproape trei săptămână părinți. Artista l-a adus pe lume pe Iair, un băiețel foarte dorit. În curând cei trei vor locui într-o casă nouă. Construcția acesteia a început în urmă cu mai bine de un an și se apropie de final. Artista a publicat mai multe imagini din interiorul acesteia. Totul a fost făcut conform dorințelor ei și ale lui Adi Rus.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu. Să nu mă întrebați detalii, mobile este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Noua casă a Vlăduței Lupău e aproape gata
Noua casă a Vlăduței Lupău e aproape gata

 

Vlăduța Lupău și-a reluat munca după două săptămâni după ce a născut

Vlăduța Lupău s-a întors rapid la cântări după ce a născut. A anunțat acest lucru încă de când era însărcinată, menționând că ea nu știe ce este concediul și vrea să revină cât mai repede în fața fanilor ei.

Artista a decis să își reia activitatea la două săptămâni după ce l-a adus pe lume pe Iair. Vlăduța a povestit recent cum se împarte între casă și muncă, dar și cum reușește să îl alăpteze pe cel mic.

„Mănâncă sân, iar când nu sunt acasă, îi dă Adi completare formulă, sau când nu-i ajunge. Când mă duc la cântat, duc pompa cu mine. Între cântări, mulg laptele, ca să nu pățesc ceva”, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei, pe InstaStory.

7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.