Noua emisiune pe care Mirela Vaida o va prezenta la Antena Stars. În ce zi și ce la oră se va difuza “Petrecem în familie”

Surpriză de proporții pentru fanii prezentatoarei TV. Mirela Vaida va avea o nouă emisiune. Formatul este unul inedit.
Noua emisiune pe care Mirela Vaida o va prezenta la Antena Stars. În ce zi și ce la oră se va difuza “Petrecem în familie”

Mrela Vaida va avea o nouă emisiune la Antena Stars. Este vorba de o producție care va aduce în fața telespectatorilor mari personalități ale României și poveștile lor de succes. ”Petrecem în familie” este un format de care peisajul media românesc avea nevoie, spune prezentatoarea emisiunii.

Noua emisiune pe care Mirela Vaida o va prezenta la Antena Stars

Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare TV din România, va prezenta o nouă emisiune pe postul de televiziune Antena Stars.

Citește și: Mirela Vaida s-a pozat complet naturală, fanii au reacționat neașteptat de frumos: “Bravo, felicitări!” Mai rar vezi așa ceva

Astfel, pe lângă binecunoscutul show cu difuzare zilnică Acces Direct, Mirela Vaida va fi și la cârma unei emisiuni de weekend.

”Petrecem în familie” va fi difuzată în fiecare duminică, pe același post TV, începând cu ora 20:00. Prima ediție a emisiunii se va difuza pe 11 februarie.

Ce vor putea urmări telespectatorii î cadrul emisiunii ”Petrecem în familie”

Momente artistice inedite, interviuri cu personalităţi marcante, dar şi numere inspirate din show-uri de varietăţi, acestea vor fi ingredientele unui seri relaxante, petrecute în familie.

Citește și: Clipe dificile pentru Mirela Vaida. Vedeta face apel la fani să-i ajute prietena: “Se zbate între viață si moarte”

”Petrecem în familie va debuta duminică, de la ora 20.00, ora la care, spunem noi, toți membrii familiei petrec împreună, în liniștea casei și își îndreaptă energia către lucruri care îi relaxează, care îi binedispun. Ne propunem, cu această emisiune, să aducem, în fața telespectatorilor, mari personalități din România, însă „dezbrăcaţi”, dacă îmi permiteţi, de toate aceste titluri și performanțe profesionale și să-i arătăm așa cum sunt ei, ca oameni. Ne interesează rețeta din spatele unui om de succes – cine i-a fost alături, cine l-a ajutat, atunci când a trecut prin cumpene – în cadrul unei discuții calde și relaxante, cu foarte multe momente pe care le-am pregătit, împreună cu echipa, astfel încât să-i surprindem în toate stările lor naturale”, a declarat Mirela Vaida.

Celebritățile prezente în primele ediții ale emisiunii

Totodată, prezentatoarea TV dezvăluie care sunt celebritățile care se vor regăsi în primele ediții ale noii sale emisiuni.

Citește și: Atunci vs. acum cu Mirela Vaida. Vedeta arată la 41 de ani mai ceva ca la 20! Galerie foto de văzut

Printre numele sonore, se numără personalități precum Elisabeta Lipă, Mirabela Dauer și Stela Popescu.

”Cred că această emisiune este exact ceea ce lipsește din peisajul televiziunii românești și mai cred că avem nevoie de puțină emoție, de povești cu și despre succes. Am pregătit deja câteva ediții absolut superbe, cu și despre Mirabela Dauer, Elisabeta Lipă și Stela Popescu, iar surprizele nu se opresc aici. Trebuie neapărat să fiți alături de noi și să vedeți cât de multă muncă și sacrificiu stau în spatele succesului și că nimic nu se face fără foarte multă voință!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Care sunt conditiile de igiena ale concurentilor de la ”Survivor All Stars”
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *