Noua iubită a lui Pique, imagini incendiare. A încins atmosfera pe rețelele de socializare

Clara Chia Marti și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare imediat cum s-a aflat de relația sa cu Gerard Pique
Noua iubită a lui Pique, imagini incendiare. A încins atmosfera pe rețelele de socializare

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti ar dura de câteva luni. Tânăra ar fi o angajată a companiei pe care fotbalistul o conduce, ea ocupându-se de organizarea evenimentelor. Potrivit unei surse din apropierea lor, toți cei din companie știau de relația lor. Noua iubită a lui Pique este cunoscută pe rețelele de socializare, acolo unde a postat multe imagini incendiare.

Noua iubita a lui Pique, imagini incendiare

Clara Chia Marti și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare imediat cum s-a aflat de relația sa cu Gerard Pique. Chiar și așa, mulți internauți au început să distribuie poze cu ea pe rețelele de socializare. Imaginile o prezintă în diferite ipostaze, scrie revistaclase.mx.

De asemenea, recent, Clara a publicat în mediul online un filmuleț cu ea, în lenjerie intimă, în timp ce dansează pe melodia „Te felicito” a Shakirei.

”Cât tupeu are să danseze pe cântecul Shakirei”, ”Cât de jos poate să coboare această fată?” sau ”Shakira este mai frumoasă decât tine”, sunt câteva dintre comentariile care au apărut imediat. Ulterior, Clara a șters filmulețul, dar deja fusese salvat de mulți internauți. Ulterior a fost urcat pe Twitter de altcineva.

Clara, noua iubită a lui Pique
Clara, noua iubită a lui Pique

Gerard Pique și Clara, surprinși împreună la un concert

Gerard Pique și Clara au fost surprinși împreună la un concert, acolo unde nu s-au ferit să afișeze gesturi tandre. Shakira s-ar fi supărat foarte tare deoarece, potrivit apropiaților, ei avea un pact: niciunul dintre ei să nu apară în public alături de noii parteneri în primul an după despărțire.

„Gerard și Clara se văd de luni de zile. Este o studentă care lucrează și pentru el în biroul său, organizând evenimente. Și-au păstrat relația secretă, dar toată lumea din jurul lor știe ce se întâmplă”, a declarat o sursă anonimă pentru The Sun.

Shakira a fost cea care a anunțat despărțirea

Shakira a fost cea care a trimis un comunicat de presă în care a anunțat despărțirea de iubitul său, Gerard Pique. Cei doi au împreună doi copii. În primă fază s-a spus că infidelitatea a fost motivul despărțirii. Ulterior s-a aflat de relația lui Pique cu Clara.

„Clara Chia Marti este mai mică cu 12 ani și se crede că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la compania sa de producție Kosmos. Cei apropiați cuplului spun că se văd de ceva vreme. Aceasta va fi probabil o surpriză pentru Shakira, care are doi copii cu Gerard și a cărei despărțire de fotbalist a fost anunțată în iunie”, scrie thesun.co.uk.

3.5 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.