Noua tehnică în materie de toaletaj pentru animale: “Este o vopsea specială pentru animăluțe”. Ce trebuie să știe proprietarii de câini care își doresc un astfel de serviciu SPECIAL

Animăluțele sunt răsfățate în diferite saloane, căci toaletajul este pentru multe rase absolut necesar. Totuși, există noi tehnici disponibile pe piață, care și-au făcut intrarea și în România. Vopsitul cățelușilor, spre exemplu, a stârnit interesul printre cei care și-au luat un patruped. Pîrvulețu Vanesa și Amzulin Andra ne-au vorbit despre acest serviciu, în exclusivitate pentru Ego.ro, dezvăluind ce trebuie să știe persoanele care au un prieten necuvântător.

Ce tehnică nouă a stârnit interesul printre proprietarii de animale

Pîrvulețu Vanesa și Amzulin Andra dețin un salon pentru animale în Craiova, iar micuțele necuvântătoare care trec prin mâinile lor au parte de o adevărată transformare. O procedură care îl poate face pe cățeluș să semene cu un panda sau cu un erou dintr-un desen animat costă între 500 și 2.000 de lei și totul este făcut cu o vopsea pentru animale, care nu dăunează.

Ce rasă sunt cățelușii din brațele voastre?

Pîrvulețu Vanesa: Ambii sunt pomeranieni. Ea este Sheila, dar prietenii îi spun Pikachu. El este Oscar, iar prietenii îi spun Panda roșu.

Înțeleg că voi ați reușit să le faceți aceste look-uri. Cam cât durează să vopsești și să tunzi un cățel așa?

Pîrvulețu Vanesa: Depinde de fiecare cățeluș sau depinde de cum vrea proprietarul să fie vopsit. La ea a durat cam 3 ore, iar la el 4 ore și jumătate pentru că sunt foarte multe detalii și trebuie să iasă exact ca un panda roșu.

Amzulin Andra: Trebuie, cu siguranță, să fie cât mai aproape de animalul respectiv.

Noua tehnică în materie de toaletaj pentru animale
Noua tehnică în materie de toaletaj pentru animale

Ce vopsea se folosește și de unde provine

Acum există o mulțime de tehnici. Vopseaua este pentru animale?

Pîrvulețu Vanesa: Da, este o vopsea specială pentru animăluțe, este testată dermatologic. Ea vine din Canada, este testată de cei de acolo și nu dăunează deloc.

Aveți salonul în Craiova. Nu vă gândiți să deschideți și în București?

Pîrvulețu Vanesa: Momentan nu știm ce să spunem, cum să vă răspundem la această întrebare.

Amzulin Andra: Dar, pe viitor, cu siguranță. Cererile sunt din ce în ce mai mari și o să deschidem un punct de lucru și aici, de ce nu.

Cam cât costă procedura?

Pîrvulețu Vanesa: Prețurile pornesc de la 500 la 2.000 de lei.

Amzulin Andra: Depinde de complexitatea animalului, de mărime și cerere.

Cât rezistă vopseaua

Cât rezistă vopseaua?

Pîrvulețu Vanesa: Depinde și de blana fiecărui animal. La pomeranieni, având blană dublă, cred că durează în jur de 3-6 luni.

Aveți câteva cerințe cu privire la cum trebuie să fie animalul respectiv?

Pîrvulețu Vanesa: Nu primim animale agresive. Mai sunt animale care nu stau cuminți, dar rezolvăm cu timpul. De câte ori vin la salon în decursul a o lună de zile, dacă proprietarii vor ca ele să fie obișnuite la toaletaj, se redresează. Adică ne putem înțelege chiar dacă sunt agresive.

Amzulin Andra: Este nevoie de multă răbdare.

Cum a reacționat publicul din România cu privire la afacerea voastră?

Pîrvulețu Vanesa: Părerile sunt împărțite. Unii oameni spun că nu este OK ce facem, alții reacționează foarte bine la ce văd. Însă nu toți oamenii contează, părerea mea.

Cum a pornit ideea?

Pîrvulețu Vanesa: Din iubirea pentru animale. Am zis să deschidem ceva, să tundem, să toaletăm, iar de acolo am făcut o pasiune pentru vopsit. Adică am zis să nu vopsim doar urechi, labuțe și așa mai departe, am zis să venim cu ceva inedit și cred că am reușit.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *