Noua vedetă de la Vocea României. „Vom avea parte de multă tensiune”. Cine este noua colegă a lui Pavel Bartoș

Cine se va alătura echipei Vocea României începând din această seară

Noua vedetă de la Vocea României. În această seară începe prima rundă a live-urilor la Vocea României. Emoțiile sunt uriașe și doar unii dintre concurenți vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu. Odată cu această etapă, echipei formate din prezentatorul Pavel Bartoș și cei cinci jurați: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo Rose, Smiley și Denis Roabeș i se alătură un nou membru. Iată despre cine este vorba.

Noua vedetă de la Vocea României. Cine este noua colegă a lui Pavel Bartoș

În această seară, de la ora 20:30, va avea loc prima etapă a live-urilor de la Vocea României. Cei 12 concurenți care au ajuns până în această etapă au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să îi impresioneze pe jurați și pe telespectatori, căci aceștia din urmă vor fi cei care își vor vota favoriții.

„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!”, a spus Pavel Bartoș.

Pe durata live-urilor cea care le va fi alături concurenților în camera „CEC-in” va fi Iulia Pârlea, prezentatoarea meteo de la Pro TV.

„Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera «CEC-in» și… nu uitați să votați!”, a spus Iulia Pârlea.

Noua vedetă de la Vocea României
Noua vedetă de la Vocea României

Mai mult, Ruxi, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, va fi Vocea din online și va face conținut dedicat comunităților din social media. Oamenii pot vedea, prin ochii ei, ce se întâmplă în backstage-ul Vocea României, dar și cele mai amuzante video-uri de pe platoul de filmare cu antrenorii, concurenții și Pavel Bartoș.

Cei 12 concurenți care au ajuns în live-uri la Vocea României

Echipa Tudor Chirilă: Valeria Marcu, Ioana Vecerdea, Iulian Nunucă.

Echipa Irina Rimes: Andra Botez, Rianna Rusu, Theo Rusu

Echipa Smiley și Theo Rose: Winal Baldus, Eduard Stoica, Vlad Nicolici

Echipa Denis Roabeș: Teodor Debu, Anastasia Budeșteanu, Cahayadi Kam

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.