Noul trend în modă, tenișii rupți și murdari. Prețul colosal cu care îi vinde Balenciaga

Balenciaga, colecție de teniși "extra distruși": "Sunt meniți să fie purtați o viață întreagă"
Noul trend în modă, tenișii rupți și murdari. Prețul colosal cu care îi vinde Balenciaga

1850 de dolari – atât costă o pereche de teniși din noua colecție a casei de modă Balenciaga. Sunt pantofi sport, aparent distruși. Imaginile cu ei au devenit virale pe internet.

Casa de modă Balenciaga a anunțat că este vorba de o ediție limitată, de doar 100 de perechi de pantofi sport “extra distruși”. Prețul unei perechi este de 1850 de dolari, adică peste 8000 de lei.

 Noul trend în modă, tenișii rupți și murdari

“Paris Sneaker”, așa se numește noua colecție a casei de modă Balenciaga. Aceștia au transmis că, desi par rupți și distruși, “Paris Sneaker sunt meniți să fie purtați o viață întreagă”.

„Cumpărați și păstrați pentru totdeauna. Demna (directorul de creație al Balenciaga) îi va face pe cei care își pot permite articole de lux să cumpere adidași cu aspect „pre-uzat” pentru 1.450 euro. El întoarce complet cu susul în jos esența luxului”, a spus Pam Boy de la GQ France, într-un mesaj pe Instagram.

Chiar dacă par, pe lângă rupți, și foarte murdari, realitatea ar fi cu totul alta, conform recomandărilor celor de la Balenciaga. “Dacă se murdăresc ștergeți-i cu o cârpă fină”, spun ei.

Există și teniși mai puțini rupți, făcuți tot de casa de modă Balenciaga, care nu sunt în ediție limitată și care au prețul cuprins între 495 și 625 de dolari.

Nu este prima creație controversată de la Balenciaga

În anul 2017, casa de modă a lansat o geantă asemănătoare cu pungile albastre vândute într-un lanț de magazine cu 99 de cenți, pe care Balenciaga o vindea cu 2145 de dolari.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.